Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Trener_Jarzabek Zobacz posta
    nie wiem czy ktos oglada super piątek w C+, jest Paweł Kryszałowicz jako gość, on zawsze miał taki zajebisty głos ?
    Głos ten sam, ale jego jakby więcej.
    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• no w końcu jest prezesem

Komentarz

• Co do meczu Zagłębie - Podbeskidzie to po pierwszej połowie przestałem oglądać. Dawno nie widziałem takiej żenady na boisku. Aż nie chciało się tego oglądać.
        I na dodatek na sam początek przegrany kupon..

Komentarz

• Zamieszczone przez Trener_Jarzabek Zobacz posta
          nie wiem czy ktos oglada super piątek w C+, jest Paweł Kryszałowicz jako gość, on zawsze miał taki zajebisty głos ?
          Nie słyszałem, ale chodzi o to że ma głos jak krasnoludek? To zawsze.

Komentarz

• A Rudnevs vel Rudniew zaladowal wlasnie 2 kolejne bramy... Miejmy nadzieje ze do meczu z namis ie wystrzela.

Komentarz

• Raczej, że ktoś go kupi, choć jak nie jeszcze do końca tego okienka, to w zimę powinien pójść na bank, Rutkowski nie przegapi zgarnięcia sporej sumki za niego. I tak w ogóle to się zastanawiam, jak z kimś takim na ławce trenerskiej jak Bakero, Lech może grać na takim luzie i robić co mu się żywnie podoba. Dawno nie widziałem drużyny w naszej lidze, co grałaby jednocześnie z taką olewką i zarazem tak skutecznie.

Komentarz

• Chodzą głosy, że Rudneva chce Maillorca, ale żeby go wykupić teraz musieliby dać taką kasę jak dostała Polonia za Mierzejewskiego. Poza tym Rutkowski zapowiedział, że najwcześniej sprzeda go zimą. Zobaczymy, ale fakt faktem, że w takiej formie strzeleckiej nawet przy odejściu zimą może zostać królem strzelców...

E: a Stilić najlepszym asystentem.
                Ostatnio edytowany przez Luke; 36243.

Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...

Komentarz

• Na stadionie we Wronkach słychać hiszpańskie "ole". Widać, że trener Bakero wpływa również na kibiców...
                  Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• 4 mecze 8 bramek
                    A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Coś czuje, że Rudnev odejdzie po tej rundzie.

Komentarz

• Smuda pewnie płacze, że grał w oficjalnych meczach Łotwy, bo założę się, że by go chętnie widział w kadrze
                        Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!

Komentarz

• No wiesz, w Dyneburgu mieszka paru Polaków, jeszcze od czasów I RP podobno.

Komentarz

• Zamieszczone przez Aryam Zobacz posta
                            Coś czuje, że Rudnev odejdzie po tej rundzie.
                            Jak będzie napierdalał tak jak do tej pory to na stówę go puszczą.
                            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Mam gdzieś, czy ktoś łyknie Rudnevsa. Oby nikt nie zawiesił oka na Rado.

Komentarz

• Dopiero co przedłużył umowę i jak sam przekonywał nie zamierza opuszczać klubu w najbliższej przyszłości. Jakby go ktoś chciał nam wyrwać to musiałby sporo wyłożyć bo wiążę go 3 letni kontrakt (pomijając aspekty czysto sportowe).

Komentarz

Pracuję...
                                X