Spokojnie grali do tej pory 3 mecze u siebie z przeciętną Lechią, z Wisłą i słabym ŁKS-em więc te 7 pkt to jakaś ogromna liczba nie jest. Poprzedni sezon jeszcze lepiej zaczęli, a wiadomo jak skończyli. To zespół słabszy niż rok temu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaPozbadzmy sie najpierw druzyn ktore naprawde nie zasłuzyly zeby grac w Ekstraklasie(Cwelonia, Cracovia, i ew. Korona), a pozniej zajmijmy sie klubami ktorych ta ekstraklasa troszke przerasta.
Życzę Jasiowi wygranej na Wiśle.
Komentarz
-
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaCo do Polonii i Cracovii się zgodzę, ale przynajmniej te kluby nie są zadłużone, z jako taką infrastrukturą, i z solidnymi składami.ŁKS nie powinien w ogóle dostać licencji, niech miasto zbuduje im obiekt a potem niech myślą o ekstraklasie bo w ten sposób poziom ligi się nigdy nie podniesie.
Życzę Jasiowi wygranej na Wiśle.
Komentarz
-
Jest gdzieś jakiś stream w necie, żeby popatrzeć na Wisłę z Zagłębiem?
e. dobra znalazłemPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez zbinky Zobacz postaJeżeli bardziej przeszkadza ci w lidze ŁKS niż dziewuchy z Grodziska to ja nie mam więcej pytań
Komentarz
-
Wiślaki kserują nasze 'Sailing'.. ale w sumie kogo to dziwi..Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaWisłą dzisiaj bez Meliksona w wyjściowym składzie. Widać że się totalnie nastawiają na LM.
UB, SB, FB - co następne?
Komentarz
-
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaAle teraz nie wiem o co ci chodzi, ja piszę o tym że wolę obejrzeć ekstraklasę z drużyną która prezentuje choćby przyzwoity poziom.Boże Chroń Fanatyków.
Komentarz
-
Zamieszczone przez uklad sloneczny Zobacz postaNo wlasnie, a niektorzy jak ja i pewnie zbinky woleli by lige nawet z nizszym poziomem, a bez tego konfidenckiego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaCo do Polonii i Cracovii się zgodzę, ale przynajmniej te kluby nie są zadłużone, z jako taką infrastrukturą, i z solidnymi składami.ŁKS nie powinien w ogóle dostać licencji, niech miasto zbuduje im obiekt a potem niech myślą o ekstraklasie bo w ten sposób poziom ligi się nigdy nie podniesie.
Mowisz o stadionie ŁKSu. Rozumiem ze PZPN powinien wyjebac ChoRzowskich, Górnika Zabrze, Podbeskidzie, Widzew Łódz. Przeciez te druzyny tez nie maja ani obiektu i infrastruktury na miare Ekstraklasy, a ich finanse tez ledwo co sie bilansują.
ŁKS wywalczyl awans sportowo(najwazniejsza w tym momencie sprawa jak dla mnie), wynajał obiekt ktory spelnia normy Ekstraklasy, wiec ma MORALNE prawo grac w tej klasie rozgrywkowej, tak jak 13 innych druzyn. I dlatego uwazam ze wysylanie ich na zaplecze dlatego ze nie maja stadionu(choc pewnie predzej czy pozniej na Al. Unii zagraja), i nie sa milionerami tak jak My, Wisła czy chocby plebs z Konwiktorskiej jest jak dla mnie mega krzywdzace.
A to ze dostarczaja na dzien dzisiejszy punktów, trudno. Najwyzej spadna. Nie sa pierwsza druzyna ktora po dobrym sezonie na zapleczu, zalicza sromotny wpierdol w ekstraklasie i po sezonie laduje klase nizej.
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaŻyczę Jasiowi wygranej na Wiśle.Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
No w sumie racja, ekstraklasa im się w tym sezonie należy, ale z czasem dla takich klubów jak ŁKS nie będzie miejsca.Już teraz są dostarczycielami punktów, za kilka lat klub w podobnej sytuacji finansowej bez infrastruktury zwyczajnie nie dostanie licencji.Modern footballOstatnio edytowany przez karpen; 13229.
Komentarz
-
Według mnie niestety ręka była.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
Komentarz