Zamieszczone przez karpen
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Pyrki wiadome, że to takie solidny przeciętniak nic więcej. Zagłębie fajny stadion, niezły budżet, niezły doping i nieźli piłkarze. Chociaż transferu tego całego Małkowskiego (on biega jak pedał) nie rozumiem. I Sernas gwiazdka jednej rundy też się ładnie ośmieszył.
Komentarz
-
Lech powinien spokojnie wygrać brak skuteczności Rudneva i Wilka, ogólnie również mogę powiedzieć że nawet nieźle się oglądało kilka ciekawych akcji, ładne gole, atmosfera.Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Komentarz
-
Zamieszczone przez siekan Zobacz postaCzy tylko ja nie mam głosu komentatorów na C+?
Komentarz
-
Zamieszczone przez bulbon Zobacz postaNie wiem może już sobie poradziłeś z tym, ale trzeba zmienić strumień audio i komentatorzy będą. Przeczytałem to na forum c+ bo sam miałem z tym problem. To się tyczy tylko c+ sport HD"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
Dzisiaj najciekawiej będzie u naszych koleżanek zza miedzy.
Zobaczy się ile te czarne popierdółki są warte w starciu z poważnym przeciwnikiem. Jeśli nie pukną zmęczonej po pucharach Wisły, to można lać ciepłym moczem na te ich wielkie zapowiedzi walki o mistrza.
UB, SB, FB - co następne?
Komentarz
-
Już 0-3 z Bełchatowem
Idę o zakład, że będziemy jednym z niewielu zespołów, któremu urwą punkty
Komentarz
Komentarz