Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Spodenki i getry są, zdecydowanie, za mało kolorowe ...

E; W obydwóch ...??? przypadkach.
    Ostatnio edytowany przez Yanks; 11299.
    Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Korona, której każdy w tym sezonie wróży spadek, zasłużenie wygrywa na wyjeździe z Cracovią 2:1.

Komentarz

• Korona- mega pozytywne zaskoczenie. W klubie bieda, niskie kontrakty, stracili najlepszych zawodników, mimo to walczą na 150%. Cracovii te 3 punkty wydarli z gardła praktycznie samym zaangażowaniem. Niech się nasze gwiazdy uczą.
        "Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"

Komentarz

• trzeba przyznać, że stoperzy Cracovii szybkością nie grzeszą, było to widać szczególnie przy drugiej bramce Korony

Komentarz

• No jak dotąd to najlepszy mecz tego sezonu.. Wygrali i..kupon zepsuli

Komentarz

• Zamieszczone przez szymon(L)
              trzeba przyznać, że stoperzy Cracovii szybkością nie grzeszą, było to widać szczególnie przy drugiej bramce Korony
              a kto by dogonił Zielińskiego który ma 6 sek na 100 metrów!!!

Komentarz

• Ale znowu ten karny to taki z dupy wzięty. Kolejny mecz kolejny babol niech oni tutaj jakiś sędziów zagranicznych przywiozą, bo to już przesada.

A skazana na pożarcie Korona pokazuje, że ambicją i charakterem wiele punktów w tej lidze będą mogli wygryźć.

Komentarz

• Ruchu z GKSem nie da się oglądać...
                  Wczorajszych meczów nie oglądałem, ale w dzisiejszym Cracovia - Korona poziom naprawdę niezły.

Komentarz

• Zamieszczone przez Playboy
                    Ale znowu ten karny to taki z dupy wzięty. Kolejny mecz kolejny babol niech oni tutaj jakiś sędziów zagranicznych przywiozą, bo to już przesada.
                    zagraniczni też popełniają błędy.

a co do tego karnego, to może i z dupy, ale miał powód żeby zagwizdać bo wyraźnie było widać że murzyn zahaczył Kuzere.

Komentarz

• Zamieszczone przez szymon(L)
                      zagraniczni też popełniają błędy.

a co do tego karnego, to może i z dupy, ale miał powód żeby zagwizdać bo wyraźnie było widać że murzyn zahaczył Kuzere.
                      Ale nie mecz w mecz. A u nas taka liga, że połową meczów rządzi przypadek i oszołomy z gwizdkiem.

Ruchu z Bełchatowem nie da się oglądać. Nudy, brzydki stadion, doping do dupy. Na odbiór meczu mocno wpływa też stadion, ale tutaj taka kopanina, że zęby bolą. Do tej pory dwa ciekawe i dwa słabe mecze.

Komentarz

• Akurat 90% meczów z udziałem GKSu nie da się oglądać, nie wiem czemu, ale bełchatowianie grają strasznie specyficznie nudną piłkę. Ruch dzisiaj też nie lepiej, można się niby tłumaczyć początkiem sezonu, ale Koronie dzisiaj ten fakt jakoś nie przeszkadzał.

Komentarz

• Piech potrafi strzelać nie tylko Legii!

Komentarz

• Zamieszczone przez Playboy
                            Na odbiór meczu mocno wpływa też stadion.

Korona dobry mecz, naprawdę dało się pooglądać, Ruch od razu wyłączyłem, bo wiedziałem, że będzie nuda. Samo to, że jakikolwiek stadion jest w dużej mierze pusty sprawia, że nie chce mi się oglądać.

Komentarz

• Tutaj sędzia się nie zawahał w końcówce podyktować karnego i kupon się poszedł

Komentarz

• Za to krakowska panna ładny powrot do Polski zaliczyla, czerwo i dosłownie jedno dobre dosrodkowanie
                                CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎