Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nieklawa ta zmiana firmy produkującej sygnał z Ekstraklasy :/ Pedalskie graficzki, wymuskane czcionki, a prawdziwej treści tyle co białasów na Bronxie. Do tego ograniczona liczba kamer w porównaniu z poprzednim sezonem. Kaszanka
Lekko w tym sezonie miec nie beda, bo maja slabe tyly, ale mimo wszystko licze na to, ze Mieciel i Saganowski ich wyciagna z marazmu i ustrzela po pare bramek Spadkowicza bardziej widze w Podbeskidziu i Widzewie, moze Koronie?
Ktoś, kiedyś napomniał że macie problemy natury finansowo-organizacyjnej(?), pewnie dlatego was wymienił. Aczkolwiek po dzisiejszym meczu w Bełchatowie...
Kiedy przyjdą pod dom i nocą kolbami w drzwi załomocą.
Kurcze, lepiej siedzieć przy browarku na powiślu niż dowiadywać się o wynikach
Co prawda meczu nie oglądałem, ale liczę na to, że to ŁKS grał słabo, zgrywał drużynę, popełniał błędy a nie, że to Lech zagrał koncertowo.
Kurcze, lepiej siedzieć przy browarku na powiślu niż dowiadywać się o wynikach
Co prawda meczu nie oglądałem, ale liczę na to, że to ŁKS grał słabo, zgrywał drużynę, popełniał błędy a nie, że to Lech zagrał koncertowo.
ŁKS nie zagrał słabo, a Lech nie zagrał koncertowo, nawet nie dominował.
To był wyjątkowy mecz, po prostu wszystko im wpadło.
doliczony czas gry ewidentny rzut karny dla Lechii.... się czarnuchom przyfarciło...
a tak abstrahując to ten Jeżozwierz udowadnia, że poprzednia runda, którą grał w Zabrzu, to nie był przypadek - trzeba to przyznać, dobry grajcar z niego
doliczony czas gry ewidentny rzut karny dla Lechii.... się czarnuchom przyfarciło...
a tak abstrahując to ten Jeżozwierz udowadnia, że poprzednia runda, którą grał w Zabrzu, to nie był przypadek - trzeba to przyznać, dobry grajcar z niego
Szkoda, że nie gwizdnął, miałem na kuponie remisik, ale Lechii też się kilka razy przyfarciło - słupek, poprzeczka.
Mecz czarnuchów z Lechią ciekawy, po dwóch wczorajszych spotkaniach należy wyróżnić młodych Polaków - Możdżenia, Wszołka i Machaja, mam nadzieję, że powoli kluby będą stawiać na młodych rodaków.
Komentarz