Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez szemrany Zobacz posta
    to jest dopiero ładne:

To mi przypomina te kulki

Komentarz

• Zamieszczone przez maatek Zobacz posta
      Łatwiej zapytać, które nie były, choć mam wrażenie, że te 12 się już określiło, a 4 jest niezdecydowanych.
      3 niezdecydowane, 1 się nie zgodził. Nadal nie wiadomo jednak które to kluby.
      „Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
      Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
      Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
      Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"

Komentarz

• wie ktoś czy będzie transmitowana dziś Jaga? bo nie widzę w tv. .

ok, znalazłem już.Polsat S E.
        Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin Zobacz posta
          wie ktoś czy będzie transmitowana dziś Jaga? bo nie widzę w tv. .
          Polsat Sport.
          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz posta
            To mi przypomina te kulki
            Nie obrażaj murmelek
            "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
            hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
              Polsat Sport.
              Extra i Futbol

Komentarz

• Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz posta
                Nie obrażaj murmelek
                Przepraszam

Komentarz

• O kurna, zupelnie zapomnialem ze to juz LE startuje. Rewanz za tydzien, czy dwa?

Komentarz

• Zamieszczone przez Breados Zobacz posta
                    O kurna, zupelnie zapomnialem ze to juz LE startuje. Rewanz za tydzien, czy dwa?
                    Za tydzień.

Komentarz

• Poczytałem artykuły o meczu Jagi z Kazachami i scyzoryk się w kieszeni otwiera. Nawet taki Frankowski mówi: "Czy będzie coś dziwnego w tym, że polski klub odpadnie z kazachskim?". Ten cały Irdycz (czy jak się tam zwie) to przeciętniak nawet w kazachskiej lidze i oni mają pełne gacie i już szukają wymówek jakby odpadli. Niech wcale nie startują do pucharów jak się Kazachów boją już ten Lech mógł lepiej grać zamiast Jagi.

Komentarz

• To nie jest tak, oni po prostu sa swiadomi swoich ch*$#wych umiejetnosci

Komentarz

• W tym gronie znaleźli się: Damian Chrzanowski, Mateusz Dziubek, Piotr Gawęcki, Paweł Golański, Hernâni, Damian Jędryka, Paweł Mech, Piotr Misztal, Andrzej Niedzielan, Krzysztof Pilarz, Paweł Socha, Pavol Staòo, Bartłomiej Strzębski, Maciej Tataj.
                          To lista transferowa Korony do tego jeszcze odszedł już Edi. To kim oni w przyszłym sezonie chcą grać skoro pół składu chcą sprzedać?

Komentarz

• Sobiech przeszedł do Hannoveru 96.
                            Cieszmy się z małych rzeczy bo wzór na szczęście w nich zapisany jest

Komentarz

• Zamieszczone przez Playboy Zobacz posta
                              To lista transferowa Korony do tego jeszcze odszedł już Edi. To kim oni w przyszłym sezonie chcą grać skoro pół składu chcą sprzedać?

No i bardzo dobrze, wreszcie działacze działają na miarę swoich możliwości. Nie ma kasy, to nie ma gigantycznych miesięcznych pensji. Przynajmniej zadłużenia nie narobią.
                              "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                              hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Się Jaga nie popisała ponad godzina w przewadze i wymęczone 1-0 w Kazachstanie jednak mogą popłynąć. No i Plizga nieźle gra, ale co mecz musi spieprzyć kilka okazji. Skuteczność to on nie miał i nie będzie już raczej miał.

Komentarz

Pracuję...
                                X