Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maatek Zobacz postaŁatwiej zapytać, które nie były, choć mam wrażenie, że te 12 się już określiło, a 4 jest niezdecydowanych.„Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"
Komentarz
-
wie ktoś czy będzie transmitowana dziś Jaga? bo nie widzę w tv. .
ok, znalazłem już.Polsat S E.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postawie ktoś czy będzie transmitowana dziś Jaga? bo nie widzę w tv. .Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kociewiak Zobacz postaTo mi przypomina te kulki"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaO kurna, zupelnie zapomnialem ze to juz LE startuje. Rewanz za tydzien, czy dwa?
Komentarz
-
Poczytałem artykuły o meczu Jagi z Kazachami i scyzoryk się w kieszeni otwiera. Nawet taki Frankowski mówi: "Czy będzie coś dziwnego w tym, że polski klub odpadnie z kazachskim?". Ten cały Irdycz (czy jak się tam zwie) to przeciętniak nawet w kazachskiej lidze i oni mają pełne gacie i już szukają wymówek jakby odpadli. Niech wcale nie startują do pucharów jak się Kazachów boją już ten Lech mógł lepiej grać zamiast Jagi.
Komentarz
-
W tym gronie znaleźli się: Damian Chrzanowski, Mateusz Dziubek, Piotr Gawęcki, Paweł Golański, Hernâni, Damian Jędryka, Paweł Mech, Piotr Misztal, Andrzej Niedzielan, Krzysztof Pilarz, Paweł Socha, Pavol Staòo, Bartłomiej Strzębski, Maciej Tataj.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Playboy Zobacz postaTo lista transferowa Korony do tego jeszcze odszedł już Edi. To kim oni w przyszłym sezonie chcą grać skoro pół składu chcą sprzedać?
No i bardzo dobrze, wreszcie działacze działają na miarę swoich możliwości. Nie ma kasy, to nie ma gigantycznych miesięcznych pensji. Przynajmniej zadłużenia nie narobią."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
Komentarz