"Bakero przedłużył kontrakt z Lechem! Nowym dyrektorem Kolejorza został Andrzej Dawidziuk"
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Smolarek też miał być gwiazdą ligi..
Baszczu to dobry strzał i wzmocnienie (motywacja kolegów np) i pomijam tu umiejętności stricte piłkarskie, bo tu bedzie miał sporą konkurencję do wchodzenia na obronę.
...a że może się okazać iż przyszedł i będzie doił kasę a potem kokosował? Wszystko jest możliwe. każdy transfer może okazać się niewypałem, albo strzałem w dziesiątkę. Oceniając Baszcza po faktach a nie "wydaje mi sie ze bedzie tak czy tak", to jest to ciekawe wzmocnienie, tym bardziej że przychodzi za darmo to jego zarobki nawet jak wysokie, nie są problemem.Ostatnio edytowany przez cougar; 50499.Komentarz
-
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
Co do Chaveza. W większości meczów był jej najpewniejszym punktów, mówię tutaj o rundzie jesiennej. Ma swoje złe nawyki, jak jazda sankami w przeciwnika, czy odbiór na raz ( tak jak zamachnął się w meczu na Łazienkowskiej), ale wbrew temu co się mówi, nie jest on jakimś wolnym obrońcą. Nie raz mu się udało zniwelować dystans do przeciwnika i sankami wybić piłkę na róg.Jestem kibicem Wisły. Od czasu do czasu chcę wrzucić swoje 3 grosze, podzielić się opinią z trochę innej, krakowskiej perspektywy. Nie mam zamiaru pisać tekstów "nasze jest lepsze bo nasze, a wasze gorsze bo nie nasze". Czystym obiektywizm, przynajmniej staram się.Komentarz
-
Baszczu i motywacja kolegów-owszem owszem- najbardziej wtedy jak trzeba zwolnić trenera.To on najbardziej optował i "przyczynił" sie do zwolnienia Petrescu.
Ja osobiście byłem przeciwny jego powrotowi do Wisły-nie tylko ja zresztą , wielu znajomych wiślaków było podobnego zdania.Komentarz
-
Ciekawa spowiedź Drumlaka
Flota ujawnia swoje cele transferowe – informuje „Głos Szczeciński” i powołując się na słowa wiceprezesa klubu Jarosława Dunajki wprost wymienia zawodników, których zespół ze Świnoujścia chciałby ściągnąć zimą. Uwaga, chodzi o: Cezarego Stefańczyka, Wahana Geworyana z Zawiszy Bydgoszcz. Roka Strausa z Cracovii i Emila Drozdowicza z Niecieczy. Wybaczcie, ale to jakieś kompletne pomieszanie z poplątaniem. Albo wiceprezesowi (który jest jednocześnie dyrektorem sportowym) coś się zupełnie pokićkało w głowie, albo dziennikarz […]q[-_-]pKomentarz
-
Skoro nie przyznał się w prokuraturze do stawianych zarzutów, to ja bym brał jego słowa na serio. Krzywoprzysięstwo to już inny kaliber jednak, niż paplanie w wywiadach... (oczywiście przy założeniu, że to co puścił w wywiadzie powiedział w trakcie śledztwa)
Komentarz
-
Komentarz
-
jak się Legię oglądało to ten kawałek brzmi znajomo...
Ale już Piotrek Giza potrafił bez ogródek powiedzieć: „jemu nie podaję, bo to ch.uj”. I nie podawał. Mogłeś wychodzić na pozycje, szukać gry – nie podawał. Nie dlatego, że sprzedał, tylko dlatego, że taki ma charakter.Komentarz
-
Komentarz
-
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
chyba za szczęścia. jego czas w Widzewie skończył się kilka miesięcy temu.Komentarz
Komentarz