Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Bakero przedłużył kontrakt z Lechem! Nowym dyrektorem Kolejorza został Andrzej Dawidziuk"

Komentarz

• Smolarek też miał być gwiazdą ligi..
      A Frankowski miał się turlać tylko i nabijac cash przed bliska emeryturą

Baszczu to dobry strzał i wzmocnienie (motywacja kolegów np) i pomijam tu umiejętności stricte piłkarskie, bo tu bedzie miał sporą konkurencję do wchodzenia na obronę.

...a że może się okazać iż przyszedł i będzie doił kasę a potem kokosował? Wszystko jest możliwe. każdy transfer może okazać się niewypałem, albo strzałem w dziesiątkę. Oceniając Baszcza po faktach a nie "wydaje mi sie ze bedzie tak czy tak", to jest to ciekawe wzmocnienie, tym bardziej że przychodzi za darmo to jego zarobki nawet jak wysokie, nie są problemem.
      Ostatnio edytowany przez cougar; 50499.

Komentarz

• Spadku i/lub rozwiązania i/lub przeniesienia do Wodzisławia z tymi emerytami życzę
        q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
          @Z. a możesz wymienić te kluby z naszej ligi które są mądre i nie żyją ponad stan? Może Legia? Wisła? Śląsk? Lech/Amica? Polonia/Groclin? Lechia?

No, na pewno nie tak jak Górnik czy Polonia Bytom.
          "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq
            Poza meczem z Legią, w tej rundzie widziałem u Was jeszcze tylko mecz z Widzewem i Wasza obrona nawet z Chavezem wydawała mi się rozbita. Sernas wpadał gdzie chciał tylko nie mógł wykończyć...
            no niestety, w większości meczy nasza obrona nie grała rewelacyjnie, ale czemu się dziwić, 5 zawodników lini obrony nowych, w tym jeden jest pomocnikiem, Cikos i Bunoza są młodzi, jedynie Chavez i przede wszystkim Jaliens mają jakiekolwiek doświadczenie.
            Co do Chaveza. W większości meczów był jej najpewniejszym punktów, mówię tutaj o rundzie jesiennej. Ma swoje złe nawyki, jak jazda sankami w przeciwnika, czy odbiór na raz ( tak jak zamachnął się w meczu na Łazienkowskiej), ale wbrew temu co się mówi, nie jest on jakimś wolnym obrońcą. Nie raz mu się udało zniwelować dystans do przeciwnika i sankami wybić piłkę na róg.
            Jestem kibicem Wisły. Od czasu do czasu chcę wrzucić swoje 3 grosze, podzielić się opinią z trochę innej, krakowskiej perspektywy. Nie mam zamiaru pisać tekstów "nasze jest lepsze bo nasze, a wasze gorsze bo nie nasze". Czystym obiektywizm, przynajmniej staram się.

Komentarz

• Baszczu i motywacja kolegów-owszem owszem- najbardziej wtedy jak trzeba zwolnić trenera.To on najbardziej optował i "przyczynił" sie do zwolnienia Petrescu.
              Ja osobiście byłem przeciwny jego powrotowi do Wisły-nie tylko ja zresztą , wielu znajomych wiślaków było podobnego zdania.

Komentarz

• Ciekawa spowiedź Drumlaka

Flota ujawnia swoje cele transferowe – informuje „Głos Szczeciński” i powołując się na słowa wiceprezesa klubu Jarosława Dunajki wprost wymienia zawodników, których zespół ze Świnoujścia chciałby ściągnąć zimą. Uwaga, chodzi o: Cezarego Stefańczyka, Wahana Geworyana z Zawiszy Bydgoszcz. Roka Strausa z Cracovii i Emila Drozdowicza z Niecieczy. Wybaczcie, ale to jakieś kompletne pomieszanie z poplątaniem. Albo wiceprezesowi (który jest jednocześnie dyrektorem sportowym) coś się zupełnie pokićkało w głowie, albo dziennikarz […]
                q[-_-]p

Komentarz

• Gdzie on nie grał to zawsze był poszkodowany,nie brałbym jego słow na serio.
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14
                    nie brałbym jego słow na serio.
                    Skoro nie przyznał się w prokuraturze do stawianych zarzutów, to ja bym brał jego słowa na serio. Krzywoprzysięstwo to już inny kaliber jednak, niż paplanie w wywiadach... (oczywiście przy założeniu, że to co puścił w wywiadzie powiedział w trakcie śledztwa )

Komentarz

• Oskarżony/zatrzymany może paplać co zechce. Ma prawo do kłamstwa.
                      No hay otro como Durán.

Komentarz

• jak się Legię oglądało to ten kawałek brzmi znajomo...
                        Ale już Piotrek Giza potrafił bez ogródek powiedzieć: „jemu nie podaję, bo to ch.uj”. I nie podawał. Mogłeś wychodzić na pozycje, szukać gry – nie podawał. Nie dlatego, że sprzedał, tylko dlatego, że taki ma charakter.

Komentarz

• Jak podaje ,,Fakt''..
                          Są duże szanse, że Sernas odejdzie z Widzewa. Zainteresowani są nim m.in. Dinamo Zagrzeb i Partizan Belgrad. Ci pierwsi złożyli już podobno konkretną oferte..

W Łodzi będą płakać..

Komentarz

• Zamieszczone przez Mini
                            jak się Legię oglądało to ten kawałek brzmi znajomo...
                            Przede wszystkim w Legii role się odwróciły i to Giza został ******.

Komentarz

• Zamieszczone przez yossarian1916
                              Oskarżony/zatrzymany może paplać co zechce. Ma prawo do kłamstwa.
                              Oskarżony/podejrzany Świadek też, jeżeli potem staje się podejrzanym/oskarżonym
                              "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Zamieszczone przez Paweł92
                                Jak podaje ,,Fakt''..
                                Są duże szanse, że Sernas odejdzie z Widzewa. Zainteresowani są nim m.in. Dinamo Zagrzeb i Partizan Belgrad. Ci pierwsi złożyli już podobno konkretną oferte..

W Łodzi będą płakać..
                                chyba za szczęścia. jego czas w Widzewie skończył się kilka miesięcy temu.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎