Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Heh, to pokazuje jak bardzo "oddolna" była to inicjatywano ale w sumie bardziej liczyłem, że dostali wpie... nauczkę i bajka zakończyła się lepsiejszym morałem.
No ale nic.
Skoro mój przytyk średnio się udałto powiem tak - po meczu z nami myślę, że będziecie mieć podstawy (lub nie) do chwalenia się swoimi piknikami :P
A u nas sytuacja wygląda tak, że na derbach na przekór nieżyczliwym - kwasów pomiędzy trybunami nie było... a wręcz przeciwnie przy okazji 10 min. przerwy w dopingu (pod koniec 1 połowy) trybuny sobie poklaskały z życzliwością. Tak więc bez przesadyzmu i wyolbrzymiania sytuacji proszęKomentarz
-
-
ja w "Idzie wojna" obiektywnie (mam nadzieję) napisałem to mnie nie pochwaliłeś
jedynie Esk doceniła...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!Komentarz
-
Mam pytanie odnośnie najbliższej kolejki Ekstraklasy. Czy ktoś orientuje się czy w najbliższej kolejce prowadzone będą protesty? Na Legialive bardzo dużo komentarzy, że są jakieś akcje ,,pusty stadion'', brak dopingu, ,,nie kupujcie!''. Szczerze mówiąc to już troche zgłupiałem, bo wchodze na strone gdzie kupuje się bilety online na Legie (żeby sprawdzić ile biletów zostało) a tam już niewiele miejsc wolnych(i to jeszcze na Żylecie!). Czy decyzja podjęta przez OZSK o proteście dotyczyła tylko tamtej kolejki czy nadal obowiązuje?
Komentarz
-
ale jaka decyzja OZSK?
czytałeś gdzies o bojkocie ligi?
bedzie oficjalne info to bedzie, wierzyc komentarzom na legialive to jak sprzedac mieszkanie i przegrac kwit w kasynie pod wpływem tematu "21 maja godzina 18"...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!Komentarz
-
Komentarz
-
Mort musisz mi wybaczyć nie bycie na bieżąco z twoimi wpisamimam co czytać na necie
zdobyliśmy mistrzostwo wiesz?
dodatkowo:
- Małecki się przepruł do murzyna,
- Pasiaki uważają, że się nawciągał bo miał podobno piane na pysku(sic) jak grał i go wysyłają na testy antydopingowe
- 3h po meczu, 5 kilosów od stadionu któryś z miliona patroli w tym dniu zatrzymał 2 kolesi z swastyką na fladze i już wszędzie jest, że to "po derbach"
- robię też porządek w szafie by nie zostać zgarniętym za napisy na podkoszulkach...
- dodatkowo od wczoraj żyje w stresie... cholera wie, czy zaraz antyteroryści nie wpadną mi do domu - człowiek niepotrzebnie po bramce Meliksona skomentował "to żydzi, żydom zgotowali ten los" i pewnie to tylko kwestia czasu jak po mnie przyjdą(a właśnie muszę jakieś fajne bokserki ubrać by dobrze wypaść w tv
)
Tak więc sam widzisz, nie ma czasu na uważne czytanie wszystkiegoOstatnio edytowany przez Grzywa; 247.Komentarz
-
Komentarz
-
Dobre podsumowanie tematu z Małeckim i murzynem (notabene, okazało sie, ze nic mu odnosnie koloru skóry nie powiedział): http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3...ione-zjawisko/Komentarz
-
Ivica Vrdoljak z Legii Warszawa został nominowany do tytułu Piłkarza Sezonu 2010/11 w plebiscycie Ekstraklasy SA i Canal+. W nominacjach do nagrody dla trenera sezonu zabrakło Macieja Skorzy. Wyboru dokonają szkoleniowcy i kapitanowie wszystkich zespołów ekstraklasy, a zwycięzcy odbiorą statuetki 30 maja na uroczystej Gali Ekstraklasy w Warszawie.
Nominowani piłkarze:
Tomasz Frankowski (Jagiellonia Białystok)
Przemysław Kaźmierczak (Śląsk Wrocław)
Marian Kelemen (Śląsk Wrocław)
Andraz Kirm (Wisła Kraków)
Patryk Małecki (Wisła Kraków)
Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa)
Artjoms Rudnevs (Lech Poznań)
Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok)
Abdou Razack Traore (Lechia Gdańsk)
Ivica Vrdoljak (Legia Warszawa)
Nominowani trenerzy:
Waldemar Fornalik (Ruch Chorzów)
Orest Lenczyk (Śląsk Wrocław)
Robert Maaskant (Wisła Kraków)
Michał Probierz (Jagiellonia Białystok)
A nagroda dla trenera akurat myślę, że Lenczykowi się należy
P.S Były w tym roku piłkarskie oscary Canal+, czy już z tego zrezygnowali bo jakoś mi umknęło ?Komentarz
Komentarz