Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Diaz powinien dostać dobrą karę, żeby ściągać koszulkę, gdy ma się jeszcze żółtą na koncie to trzeba być idiotą.
    Chamstwo i Arogancja.

Komentarz

• Zamieszczone przez _karol Zobacz posta
      ja się napinam? człowieku, wyrażam tylko swoje zdanie... wkońcu to jest forum, i każdy może tu postować, mnie też denerwują posty tego czy tamtego ale nie zwracam na nich poprostu uwagi

OT: swoją drogą, nie spodziewałem się, że wisła śląsk i lechia będą na pudle...
      To ile miejsc ma to pudło? Lechii to moim zdaniem do pudła jeszcze daleko, mają teraz Lecha, który potencjał ma spory i ostatnią szanse aby się załapać do pucharów przez ligę, myślę że remis Gdańszczanie powinni wziąć w ciemno, potem jadą na Widzew, który też nie zwykł przegrywać u siebie i dopiero w ostatniej kolejce mają Zagłebie u siebie. Jak dla mnie to Lech ma większe szanse na podium, mają mecze z Koroną i Polonią Bytom, no i mecz w Gdańsku, spokojnie stać ich na 7 a nawet na 9 punktów, parcie na ouchary jest w Poznaniu ogromne, a skład mają na tyle dobry, że jak się sprężą to dadzą radę. Pytanie tylko czy Jagiellonia zacznie coś grać w końcówce, czy pogrąży sie w padaczce i zdobędzie 3-4 punkty do konca sezonu.
      -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
      -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Slask Wroclaw vs GKS Belchatow
        www.wroclawianie.info

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
          To ile miejsc ma to pudło? Lechii to moim zdaniem do pudła jeszcze daleko, mają teraz Lecha, który potencjał ma spory i ostatnią szanse aby się załapać do pucharów przez ligę, myślę że remis Gdańszczanie powinni wziąć w ciemno, potem jadą na Widzew, który też nie zwykł przegrywać u siebie i dopiero w ostatniej kolejce mają Zagłebie u siebie. Jak dla mnie to Lech ma większe szanse na podium, mają mecze z Koroną i Polonią Bytom, no i mecz w Gdańsku, spokojnie stać ich na 7 a nawet na 9 punktów, parcie na ouchary jest w Poznaniu ogromne, a skład mają na tyle dobry, że jak się sprężą to dadzą radę. Pytanie tylko czy Jagiellonia zacznie coś grać w końcówce, czy pogrąży sie w padaczce i zdobędzie 3-4 punkty do konca sezonu.
          wydaje mi się, że mecze Lecha z Koroną (która chyba dzis się przełamała) i Polonią (która o ile będzie miała matematyczne, ale zawsze, szanse) będą o wiele trudniejsze, niż te które ma przed sobą Lechia

do tego dochodzi wieczna rotacja składu którą Bakero serwuje od początku swej poznańskiej przygody

pożyjemy zobaczymy, dzisiaj derby Krakowa, wygrana Wisły da nadzieję Polonii Bytom na utrzymanie, każdy inny wynik to gwóźdź do trumny bytomian

Komentarz

• Wisła mistrzem, obiektywnie patrząc, grali najrówniej i zasłużenie są mistrzami..
            Ole, To My kibole!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bangoo Zobacz posta
              Wisła mistrzem, obiektywnie patrząc, grali najrówniej i zasłużenie są mistrzami..
              grali najrówniej ale podobny piach do naszego, w niektórych meczach mieli więcej szczęścia niż umiejętności.

Przy okazji, Maciek dzięki za Ruch, Lechię, Bełchatów, Śląsk i Zagłębie na Łazienkowskiej...

Komentarz

• Jak sobie wyobraże jak można było w łatwy sposób zdobyć mistrza...

A jak patrze na Meliksona to taki skrzydłowy jaki nam by sie przydał... Szybkośc Manu i do tego drybling. Tego nam brakuje. Na Meliksona patrzy się z przyjemnością.

Komentarz

• Walter pewnie juz najebany ze szczescia...
                  CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Aż im zazdroszcze tej radości z mistrza ;]

Komentarz

• Kilka sezonów temu z taką grą to by w trójce nie byli. Pojebana liga
                      Ole, To My kibole!

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
                        Walter pewnie juz najebany ze szczescia...

Komentarz

• Spokojnie, superpuchar będzie nasz
                          Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                          Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                          Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Zamieszczone przez Skw_ Zobacz posta
                            grali najrówniej ale podobny piach do naszego, w niektórych meczach mieli więcej szczęścia niż umiejętności.

Przy okazji, Maciek dzięki za Ruch, Lechię, Bełchatów, Śląsk i Zagłębie na Łazienkowskiej...
                            Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kusociński
                              Właśnie się martwiłem dlaczego spóźnia się nasz podwawelski przygłup
                              Nie ma to jak swiętowac zdobycie mistrzostwa na forum Legii.
                              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Cielo Zobacz posta
                                Spokojnie, superpuchar będzie nasz
                                O ile wcześniej policja wraz z premierem nie uzna że spotkanie piłkarzy 2 różnych drużyn nie stanowi zagrożenia dla bezpieczeństwa

Komentarz

Pracuję...
                                X