Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Marnie to wyglądało. Wbiłem się na ichniejsze forum i wygląda mniej więcej jak trybuny w trakcie meczu. U nas też te podziały były widoczne ale nie na taką skalę. Dziwny ten krakowski klimat.
    brak podpisu

Komentarz

• Będzie druga Anglia na Reymonta.
      Ole, To My kibole!

Komentarz

• Zachód Pany, istny zachód.
        A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez iniemamniejusz
          Marnie to wyglądało. Wbiłem się na ichniejsze forum i wygląda mniej więcej jak trybuny w trakcie meczu. U nas też te podziały były widoczne ale nie na taką skalę. Dziwny ten krakowski klimat.
          oj dziwny... raptem jeden mecz z protestem i takie podzialy.

Komentarz

• Zamieszczone przez Krótki
            Zamieszczone przez Paweł92
            To już jest terroryzm..zwyczajne zastraszanie!
            Użyj mózgu.

edit: Takiego rozłamu to chyba nawet u nas, w najgorszym okresie protestu, nie było...
            sukcesy ostatnich lat - Mistrz prawie co roku - przyciągnął takich gamoni co na jesieni po domach kibicowali Lechowi bo europuchary (brzmi prawie jak europarady ciot ) a jak w przyszłym sezonie Śląsk, Lechia, Legia czy ktokolwiek inny niż Wisła połknie jakimś cudem jakichś europejczyków pełną gębą namaszczonych przez uefa czyli klub z Izraela lub Kazachstanu i będzie grał z Sampdorią albo nawet z Brondby (toż to cywilizacja z imperialistycznego kraju z którym walczyła komuna którą ze szlaufem w dłoni obalił płemieł) to będą właśnie temu klubowi kibicować, a jeśli jakimś cudem Wisła 2-3 lata z rzędu nie będzie mistrzem to się skończy odwiedzanie Reymonta a zacznie się obcowanie z najebusami z całego świata którzy na czworaka opuszczają centrum Krakowa albo nic nie widziałem nic nie słyszałem w weekendy to ja wicie rozumicie grille, ballantines ze szwagrem a na meczu nigdy nie byłem.

Do końca euro jeszcze 417 dni

Komentarz

• Drudzy też protestowali. Chcieli udowodnić, że można miło i rodzinnie kibicować bez względu na okoliczności oraz, że chyba pada deszcz

Komentarz

• Zamieszczone przez Krótki
                Użyj mózgu.
                edit: Takiego rozłamu to chyba nawet u nas, w najgorszym okresie protestu, nie było...
                Takie krótkie sprostowanie z mojej strony...
                Wcześniej mówiąc, że ,,to jest już terroryzm'' miałem na myśli, że jest on ze strony rządu a nie kibiców..

Komentarz

• Jako że temat nosi nazwę EKSTRAKLASA ,może ktoś przybliżyć się zdarzylo na stadionie w Kielcach ?,jakaś rekonstrukcja zdarzeń ,bo z 2:0 dla Korony zrobiło się 2:3 dla klubu z Gdańska.
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• bramek nie widziałem, ale śmierdzi strasznie...
                    Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Patrzę i spadek Korony nie jest wcale taki... niemożliwy
                      https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer
                        Patrzę i spadek Korony nie jest wcale taki... niemożliwy
                        Sądzę, że Arka przegrała dziś mecz który spokojnie mogła wygrać i tym samym jest już jedną nogą na zapleczu. Bytom też pewnie spadnie więc IMO ten spadek jest bardzo mało realny.

Komentarz

• To, że my mogliśmy wczoraj narzekać, na głupio stracone punkty, tak dziś kibice Korony mają chyba jeszcze gorzej... jak grając u siebie można tak wtopić
                          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg
                            To, że my mogliśmy wczoraj narzekać, na głupio stracone punkty, tak dziś kibice Korony mają chyba jeszcze gorzej... jak grając u siebie można tak wtopić
                            Legia - Ruch 2:3 ?
                            brak podpisu

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg
                              To, że my mogliśmy wczoraj narzekać, na głupio stracone punkty, tak dziś kibice Korony mają chyba jeszcze gorzej... jak grając u siebie można tak wtopić

Legia-Ruch?
                              Po pierwsze po prostu dla sportu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Orzech
                                Ale ten Laskowski to jest zjeb...
                                "Piłka nożna dla kibiców? Ale proszę bardzo, siadajmy i kibicujmy. To takie trudne? Robiłem to całe życie."
                                Nie da się słuchać tej cioty, on nie wie czemu kibice nie dopingują, sam się pyta co kibiców obchodzą inne stadiony które zostały zamknięte.
                                W ogóle odniosłem wrażenie po naszym wczorajszym meczu i dzisiaj( dopóki chyba Szymkowiak albo Mielcarski nie wspomnieli o braku dopingu) że w C+ mają jakiś zakaz wspominania o protestach. Kiedyś mówili co się dzieje na trybunach,a teraz mamy cisze, kibice wychodzą a oni jak gdyby nigdy nic komentują i udają że nic się nie dzieje

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎