Marnie to wyglądało. Wbiłem się na ichniejsze forum i wygląda mniej więcej jak trybuny w trakcie meczu. U nas też te podziały były widoczne ale nie na taką skalę. Dziwny ten krakowski klimat.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrótkiZamieszczone przez Paweł92To już jest terroryzm..zwyczajne zastraszanie!
edit: Takiego rozłamu to chyba nawet u nas, w najgorszym okresie protestu, nie było...) a jak w przyszłym sezonie Śląsk, Lechia, Legia czy ktokolwiek inny niż Wisła połknie jakimś cudem jakichś europejczyków pełną gębą namaszczonych przez uefa czyli klub z Izraela lub Kazachstanu i będzie grał z Sampdorią albo nawet z Brondby (toż to cywilizacja z imperialistycznego kraju z którym walczyła komuna którą ze szlaufem w dłoni obalił płemieł) to będą właśnie temu klubowi kibicować, a jeśli jakimś cudem Wisła 2-3 lata z rzędu nie będzie mistrzem to się skończy odwiedzanie Reymonta a zacznie się obcowanie z najebusami z całego świata którzy na czworaka opuszczają centrum Krakowa albo nic nie widziałem nic nie słyszałem w weekendy to ja wicie rozumicie grille, ballantines ze szwagrem a na meczu nigdy nie byłem.
Do końca euro jeszcze 417 dniKomentarz
-
Drudzy też protestowali. Chcieli udowodnić, że można miło i rodzinnie kibicować bez względu na okoliczności oraz, że chyba pada deszczKomentarz
-
Zamieszczone przez KrótkiUżyj mózgu.
edit: Takiego rozłamu to chyba nawet u nas, w najgorszym okresie protestu, nie było...
Wcześniej mówiąc, że ,,to jest już terroryzm'' miałem na myśli, że jest on ze strony rządu a nie kibiców..Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
W ogóle odniosłem wrażenie po naszym wczorajszym meczu i dzisiaj( dopóki chyba Szymkowiak albo Mielcarski nie wspomnieli o braku dopingu) że w C+ mają jakiś zakaz wspominania o protestach. Kiedyś mówili co się dzieje na trybunach,a teraz mamy cisze, kibice wychodzą a oni jak gdyby nigdy nic komentują i udają że nic się nie dziejeKomentarz
Komentarz