Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Probierz podał się właśnie do dymisji... Czyżby miał wylądować w Lechu/Amice?
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Telefoniczne ;] Ale widzę że jest już też na 90minut tutaj ;-)
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Co do C+, to całe szczęście akurat, że nie ma tam już Terleckiego, poza tym ja wciąż nie jestem w stanie oglądać spotkań kiedy w głośnikach słyszę Rosłonia...
Akurat Rosłoń to obok Twarowskiego jest najlepszy, chociaż on tylko Premiership komentuje, a tak to Ligę+ extra, wcześniej jeszcze była Liga+, ale teraz objął to ten od francuskiej ( Dębiński chyba ) i to już to nie samo.
Twarowski the best
Cały C+ i tak zdecydowanie najlepszy, słaby produkt, ale bardzo dobrze opakowany.
Przytuły też bym się nie czepiał, wiedza większa niż Kazek, do którego się już trochę przyzwyczaiłem, ale przecież był już Dźwigała czy Śrutwa i to dopiero była porażka.
Probież niech idzie do Poznania, bo jeszcze ktoś wpadnie na pomysł, by go u nas zatrudnić. A dla mnie to gość pokroju Michniewicza, czyli jeden fajny sezon, a później uj i ligowa szarzyzna. Poza tym, był Wdowczyk, Kubicki, Zieliński, Urban, teraz ten czarodziej Skorża, na uj nam kolejny "młody zdolny".
Ta runda pokazała jaki z Probierza trener. Kto go weźmie ten frajer.
Michniewicz w każdym klubie gdzie pracował miał wynik, czasem nawet ponad stan. W biednym wówczas Lechu - puchar, Lubin - mistrzostwo, Arkę ze składem pełnym emerytów zostawiał na bezpiecznym miejscu, potem spadli. Widzew w tabeli wiosny ma 6 miejsce, więc też nieźle.
"Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"
Ta runda pokazała jaki z Probierza trener. Kto go weźmie ten frajer.
Michniewicz w każdym klubie gdzie pracował miał wynik, czasem nawet ponad stan. W biednym wówczas Lechu - puchar, Lubin - mistrzostwo, Arkę ze składem pełnym emerytów zostawiał na bezpiecznym miejscu, potem spadli. Widzew w tabeli wiosny ma 6 miejsce, więc też nieźle.
Ale Czesława to papa W. nie weźmie za te telefony do Fryzjera...natomiast w Śląsku jest niezły dym Lenczyka z prezesem, oj niepokorny dziadek ten Orest
Tylko cudem Sobiech nie ma obecnie złamanej kości w paru miejscach, może jak Cionek dostanie długookresową dyskwalifikację, to coś mu do tego łba wejdzie.
Kiedyś C+ faktycznie trzymał poziom, ale teraz według mnie jest coraz gorzej. "Nowy narybek" jest dla mnie tragiczny i gdyby nie kilku "starych" dziennikarzy i ekspertów to byłby dramat. Sam fakt, że ekspertem jest teraz Przytuła mówi samo za siebie .
Wg. mnie Przytuła bardzo git się prezentuje. Ma wiedzę, ciekawie mówi nawet ok głos.
Moje osobiste odczucia co do komentatorów do odpulenia są Zamilski którego zdzierżyć nie mogę i Szymkowiak który często gada takie pierdoły, że uszy więdną. I tak bardziej subiektywnie pozbyłbym się też Węgrzyna którego nie mogę zdzierżyć za stronniczość i upartość w promowaniu często jakiś swoich teorii z kosmosu wziętych.
Co do osób które chętnie bym zobaczył to Frankowski (chyba już powoli pora kończyć karierę) zawsze jak pamiętam miał coś ciekawego do powiedzenia i nigdy nie były to głupoty. Chętnie zobaczyłbym jak sobie radzi w roli "eksperta"
Co do C+, to całe szczęście akurat, że nie ma tam już Terleckiego, poza tym ja wciąż nie jestem w stanie oglądać spotkań kiedy w głośnikach słyszę Rosłonia...
E tam ja Terleckiego lubię, uśmiałem się, kiedy opowiedział anegdotę z Łazarkiem i Panem Łopatą, generalnie ma takie fajne wstawki z "kuchni".
Komentarz