Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Tylko Canal + ! tam po prostu ludzie znają się na rzeczy.
Kiedyś C+ faktycznie trzymał poziom, ale teraz według mnie jest coraz gorzej. "Nowy narybek" jest dla mnie tragiczny i gdyby nie kilku "starych" dziennikarzy i ekspertów to byłby dramat. Sam fakt, że ekspertem jest teraz Przytuła mówi samo za siebie .
Kiedyś C+ faktycznie trzymał poziom, ale teraz według mnie jest coraz gorzej. "Nowy narybek" jest dla mnie tragiczny i gdyby nie kilku "starych" dziennikarzy i ekspertów to byłby dramat. Sam fakt, że ekspertem jest teraz Przytuła mówi samo za siebie .
Szczescie dla Sobiecha, ze miał ochraniacze, bez nich po wejsciu Cionka mogłby sobie długo nie pograć. Swoja droga wejscie Cionka to boiskowy bandytyzm
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
On już nie pierwszy raz robi takie jazdy. Przypomnę tylko jak pierdyknął Niedzielana z łokcia i złamał mu kość jarzmową akurat zaraz po powrocie tego drugiego po złamaniu....... kości jarzmowej. Dla mnie ten dupek to niebezpieczny drwal, którego powinno się eliminować.
Discopolo strzela na 2:0. Najazd na trybuny, a tam(chyba w młynie) jakiś pedałek podskakuje i pilnuje, żeby mu torebka nie spadła
Też mi to uwadze nie umknęło, zresztą zaraz potem na wizję wzięli mocno wyróżniającego się grubaska bez koszulki.
Co do C+, to całe szczęście akurat, że nie ma tam już Terleckiego, poza tym ja wciąż nie jestem w stanie oglądać spotkań kiedy w głośnikach słyszę Rosłonia...
Też mi to uwadze nie umknęło, zresztą zaraz potem na wizję wzięli mocno wyróżniającego się grubaska bez koszulki.
Co do C+, to całe szczęście akurat, że nie ma tam już Terleckiego, poza tym ja wciąż nie jestem w stanie oglądać spotkań kiedy w głośnikach słyszę Rosłonia...
Terlecki jest, nie pamiętam co dokładnie komentuje, chyba Polonię Bytom albo Zagłębie...
A Rosłoń nie jest taki zły, bardziej od niego nie trawię Białasa, chłop totalnie nie ma głosu do komentowania :P
Komentarz