Oby tylko Górnik za parę dni był w takiej "formie" jak z Lechem. Swoją drogą momentami oglądając ich sobotni mecz, miałem wrażenie jakby losy tego spotkania było już przesądzone przed jego rozegraniem...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaOby tylko Górnik za parę dni był w takiej "formie" jak z Lechem. Swoją drogą momentami oglądając ich sobotni mecz, miałem wrażenie jakby losy tego spotkania było już przesądzone przed jego rozegraniem...
Mam nadzieje, że do meczu z Legią podejdą z taką motywacją jak do meczu z Lechem
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postagdyby tak rok temu Jop nie zrobił tego co zrobił, to Wisła teraz by miała praktycznie czwarte pod rząd mistrzostwo w kieszeni (jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi)
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaGenkov jak zawodził, tak teraz ma juz 5 goli
O co mi chodzi bardziej, przyjrzyjcie się na 2 bramkę z Lechią gdzie Genkov swoją grą bez piłki ściągnął bodajże 4 obrońców na siebie i przez to Kirm miał czyste miejsce do oddania strzału. O to właśnie chodzi
Komentarz
-
Ja się poważnie obawiam, że we wtorek skończy sie nasza zabójcza seria dwóch zwycięstw, bo Górnik u siebie jest dość groźny, a i nasi ostatnio dobrze pociągneli i jak to w naszej lidze bywa mogą być zmęczeni rozegraniem trzeciego spotkania w przeciągu tygodnia, moim zdaniem będzie remisik.
Grzywa, po dzisiejszym zwycięstwie macie tego mistrza w kieszeni, ja wiem że macie cięzki terminarz, ale przy tym co się wyrabia w tym sezonie to przewaga 6 oczek jest zbyt dużym kapitałem (no chyba, że jakaś drużyna zanotuje szalony zryw pod koniec ale szczerze w to wątpie). Fakt że będzie to najsłabszy mistrz jakiego pamiętam, pewnie nieokraszony nawet 60 punktami, a jak wiadomo przy 16 zespolowej lidze jest to absolutne minimum przyzwoitości dla mistrzów.Ostatnio edytowany przez Krawczol; 10848.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaFakt że będzie to najsłabszy mistrz jakiego pamiętam, pewnie nieokraszony nawet 60 punktami, a jak wiadomo przy 16 zespolowej lidze jest to absolutne minimum przyzwoitości dla mistrzów.
Poziom ligi musi dramatycznie spadać
A gdyby tak Legia zdobyła mistrzostwo rzutem na taśmę ? ( co wcale nie jest niemożliwe - a nawet całkiem prawdopodobne )
Też Mistrz byłby najsłabszy ?Kraków jest jak pryzmat, przez który pięknieje Ojczyzna.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaTy chyba nie czytasz tego forum, jak zadajesz takie pytanie.
Tyle, że narzekanie na zespół w trakcie sezonu a po zdobyciu mistrzostwa to dwie różne rzeczy.
Na TWSD to standard.
Tekst o "najsłabszym Mistrzu w historii " zazwyczaj nie dotyczy własnej drużyny.
Jeśli tu jest inaczej to przepraszam.Kraków jest jak pryzmat, przez który pięknieje Ojczyzna.
Komentarz
-
Ja jestem zdania że Mistrz, to Mistrz, zwycięzców się nie sądzi.Natomiast weryfikacja jaki to Mistrz nastąpi w pucharach, a tam sukcesów wam nie wróżę.Wisła ma za słabą defensywe żeby myśleć o LM, może pogracie w grupie LE jak wam się poszczęści w losowaniu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaJa jestem zdania że Mistrz, to Mistrz, zwycięzców się nie sądzi.
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaNatomiast weryfikacja jaki to Mistrz nastąpi w pucharach, a tam sukcesów wam nie wróżę.Wisła ma za słabą defensywe żeby myśleć o LM, może pogracie w grupie LE jak wam się poszczęści w losowaniu.Ostatnio edytowany przez Senator; 48283.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
Grzywa, po dzisiejszym zwycięstwie macie tego mistrza w kieszeni, ja wiem że macie cięzki terminarz, ale przy tym co się wyrabia w tym sezonie to przewaga 6 oczek jest zbyt dużym kapitałem (no chyba, że jakaś drużyna zanotuje szalony zryw pod koniec ale szczerze w to wątpie).
Komentarz
-
Przy terminarzu i obecnej formie Wisły nawet Barcelona by ich nie dogoniła. Mistrza mają w kieszeni.
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaFakt że będzie to najsłabszy mistrz jakiego pamiętam, pewnie nieokraszony nawet 60 punktami, a jak wiadomo przy 16 zespolowej lidze jest to absolutne minimum przyzwoitości dla mistrzów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez koral Zobacz postaNie uważam, że Wisła jest jakaś szczególnie słaba - to poziom naszej buraczanej ligi idzie prostu powoli acz sukcesywnie w górę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez koral Zobacz postaPrzy terminarzu i obecnej formie Wisły nawet Barcelona by ich nie dogoniła. Mistrza mają w kieszeni.
Nie uważam, że Wisła jest jakaś szczególnie słaba - to poziom naszej buraczanej ligi idzie prostu powoli acz sukcesywnie w górę.
Co to terminarza to Wisła ma mecz z Legią, Lechem, Groclinem, derby i coś tam jeszcze - nie pamiętam. Każdy z tych meczów może zakończyć się dowolnym wynikiem.
Poziom ligi idzie w górę ?
Jakbyś napisał że idziemy do przodu to chyba po gomułkowemu czyli staliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy krok w przód
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mini Zobacz postacokolwiek bierzesz to weź to odstaw.
Co to terminarza to Wisła ma mecz z Legią, Lechem, Groclinem, derby i coś tam jeszcze - nie pamiętam. Każdy z tych meczów może zakończyć się dowolnym wynikiem.
Nie podejmę się wróżenia z fusów i obstawiania wyników Wisły, ale uważam, że na koniec i tak będą mistrzem.
Zamieszczone przez Krzpac Zobacz postana jakiej podstawie tak twierdzisz?
Parę lat temu jak graliśmy (albo Wisła) powiedzmy z Górnikiem czy Odrą to trzy punkty były bardzo prawdopodobne, wręcz pewne. Pytanie było tylko czy ogórki nie zamurują się za bardzo i nie dowiozą remisu albo ewentualnie nie strzelą bramki po fuksiarskiej kontrze. Czysta obrona Częstochowy. Dzisiaj każdy może nas sklepać i nie będzie to przypadek.
Widać, że inne drużyny mają pomysł na swoją grę co przy dużym zaangażowaniu sprawia, że nawet trochę lepsze kadrowo zespoły jak my czy Wisła mogą mieć z nimi problemy.
Nie twierdzę, że my jesteśmy lepsi niż parę lat temu - raczej stoimy w miejscu, a reszta ligi powoli idzie w górę. Aby doprowadzić do dominacji trzeba by już poważnych nakładów - środków podobnych (w odpowiedniej skali) do tych Szachtara.
Komentarz
Komentarz