Bezsprzecznie dużo ładniej uderzył Injac. Ale Grzelczak numer dwa jak na razie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wroclawianie Zobacz postaSlask Wroclaw vs Polonia Bytom
Gdybyś miał więcej fotek z dokładniejszym widokiem na te transy z pseudonimami "Żołnierzy Wyklętych", to poproszę."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bangoo Zobacz postaBezsprzecznie dużo ładniej uderzył Injac. Ale Grzelczak numer dwa jak na razie.
dobrze mowisz Artur
i nawet Mielcarski powiedział ze to bramka na miare bramki sezonu
PS. Jakas podpowiedz w tych zagadkach by sie przydałaTo w ogole jest bramkarz ? Czy tylko rekawice trzyma ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Senator Zobacz postadobrze mowisz Artur
i nawet Mielcarski powiedział ze to bramka na miare bramki sezonu
PS. Jakas podpowiedz w tych zagadkach by sie przydałaTo w ogole jest bramkarz ? Czy tylko rekawice trzyma ?
Bramkarz.Epizod w dwóch klubach ekstraklasy.
Ole, To My kibole!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaGdybyś miał więcej fotek z dokładniejszym widokiem na te transy z pseudonimami "Żołnierzy Wyklętych", to poproszę.
Franciszek Jaskulski „Zagończyk”
Wacław Grabowski „Puszczyk”
Zdzisław Broński „Uskok”
Edward Taraszkiewicz „Żelazny”
Leon Taraszkiewicz „Jastrząb”
Anatol Radziwonik „Olech”
Ludwik Marszałek „Zbroja”
Stanisław Marchewka „Ryba”
Stanisław Kasznica
Jan Tabortowski „Bruzda”
Antoni Żubryd „Zuch”
Henryk Wieliczko „Lufa”
Józef Świder „Mściciel”
Zygmunt Szendzielarz „Łupaszka”
Henryk Flame „Bartek”
Józef Ślęzak „Mucha”
Józef Franczak „Lalek”
Mieczysław Dziemieszkiewicz „Rój”
Józef Kuraś „Ogień”
Emil Fieldorf „Nil”
Danuta Siedzik „Inka”
Witold Pilecki
Hieronim Dekutowski „Zapora”
Jan Piwnik „Ponury”
Antoni PetrykiewiczPodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
O, dziękuję bardzo!
Radziłbym młodzieży poczytać trochę w wolnej chwili o tych bohaterach, zamiast wypisywać pierdoły na forum."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TZD Zobacz postaWidzew bije Jage 3:0 O_o już tej ligi nie rozumiem. A w Polsce najsłabszy potrafi wygrać z najlepszym! Nie ma pewniaków i to jest ciekawe!
A swoją drogą to zakłady bukmacherskie chyba nieźle żałują, że nie kupiły praw do Ekstraklasy. Nieźle by zarobiły..
Komentarz
-
W ekstraklasie wczoraj było dla mnie pewne, że Lech wygra po wtopie w pucharze (oczywiście na czym innym i tak umoczyłem). Ale faktycznie porażka Jagi mocno mnie zdziwila, myślałem że po ostatniej wpadce z Bytomiem, wygrają u siebie, remis Śląska aż tak bardzo nie zaskoczył, Śląsk pokazał już męcząc remis z Widzewem u siebie, że to żaden pewniak zwłaszcza jak gra z kimś teoretycznie słabszym. Za to w dzisiejszych meczach nie zaskoczą mnie żadne wyniki, zwłaszcza Lechia-Wisła jak dla mnie klasyczne "no bet"-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Wygraną Widzewa i to w takim stosunku na pewno można nazwać niespodzianką, ale sensacją to już nie. Obojętnie z kim gramy, gramy jak równy z równym, żeby nie powiedzieć że często jesteśmy lepsi, ale nie przekłada się to na bramki czyli na punkty. Tym razem udało się wykorzystać połowę dogodnych sytuacji do zdobycia bramki.
Jedynie nie wiedząc czemu nie idzie nam w meczach z wami, naszych piłkarzy jeszcze paraliżuje nazwa Legia, nie potrafią z wami grać. Ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni.
ps.
Nas w Białymstoku na pewno ponad 300 osób, może 350.Ostatnio edytowany przez Krzpac; 53.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta(oczywiście na czym innym i tak umoczyłem)Chciałem delikatnie stawke przemnożyc i oczywiscie przemnożyłem ale przez "0"
Dzis juz nie gram
ale niech wygra Lechia
Komentarz
-
Zamieszczone przez Senator Zobacz postaGrałem dubla Slask x TotenhamChciałem delikatnie stawke przemnożyc i oczywiscie przemnożyłem ale przez "0"
Dzis juz nie gram
ale niech wygra Lechia.
Krzpac, jakby to powiedział nasz były trener Janek Urban "Jagiellonia nam nie leży", wam leży Jagiellonia, a Widzew leży Legii, równowaga musi być.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
To że Jagiellonia przegrała, to nie niespodzianka, przecież ta drużyna, jak sam Frankowski powiedział powinna walczyć o miejsce gdzieś w środku tabeli i jak tak dalej pójdzie, to sen Białegostoku o drugim roku w pucharach z rzędu, przy tak grającej Legii i Lechu może się skończyć.
Z nudów też spojrzałem w terminarz... Jeżeli Wisła nie wygra dzisiaj z Lechią, to następne 3 kolejki mają takie: Lech, Cracovia, my. Będzie się działoOra et labora
Komentarz
-
Zamieszczone przez zinger Zobacz postaTo że Jagiellonia przegrała, to nie niespodzianka, przecież ta drużyna, jak sam Frankowski powiedział powinna walczyć o miejsce gdzieś w środku tabeli i jak tak dalej pójdzie, to sen Białegostoku o drugim roku w pucharach z rzędu, przy tak grającej Legii i Lechu może się skończyć.
Co do Wisły to myślę że dzisiaj wygrają. Lechia to nic rewelacyjnego, a w Wiśle chyba wystarczy tych wtop. Wraca Genkow więc będzie komu skakać do wrzutek. No nic zobaczymy, ja kibicuję remisowiOstatnio edytowany przez e(L)egion; 2946."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
Komentarz