Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zadziwiające jak ten temat ozywa przy okazji każdego potknięcia brudasów
No to Craxa dalej w grze o utrzymanie. Ciekawa końcówka rundy się szykuje.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
- w tabeli za 7egią
+ nasz doping! Było nas słychać w Paryszu i 7egioniści sobie mogą mówić, że nie ale my wiemy, że tak bo mi kolega mówił!
+ frekwencja! Nawet nie wiedziałem, że tyle autokarów jest w Warszawie!
+ rodowici warszawiacy z Wołomina i Międzyrzeca Podlskiego!
+ opowieści S. jak pogonili w 20 70 nieprzypadkowych 7egionistów.Komentarz
-
+/-
- w tabeli za 7egią
+ nasz doping! Było nas słychać w Paryszu i 7egioniści sobie mogą mówić, że nie ale my wiemy, że tak bo mi kolega mówił!
+ frekwencja! Nawet nie wiedziałem, że tyle autokarów jest w Warszawie!
+ rodowici warszawiacy z Wołomina i Międzyrzeca Podlskiego!
+ opowieści S. jak pogonili w 20 70 nieprzypadkowych 7egionistów.
Zapomniałeś o jednym "-" : sędzia"I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
-
Komentarz
-
Było ich tak wielu, że nie mieli miejsca żeby wyjść z trybun jak zrobiła to KSC, więc postanowili solidarnie z większością kiboli w tym kraju... na trybunach jednak pozostać. Wielkie dzięki i ten teges.. szacuneczek!Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i OjczyznaKomentarz
-
A wracając do tematu: nie zdziwię się, jak Cracovia okupująca przez cały sezon ostatnie miejsce jednak się utrzyma. Oby nieKomentarz
-
Wisła też nie gra rewelacyjnie ale od paru lat oni mają jakieś szczęście, że w ostatnich minutach strzelają farfocla na 1:1 lub 2:1, nie licząc historycznego samobója Jopa"Nie jeden, nie raz próbował Nas zniszczyć, nie pierwszy raz powstajemy ze zgliszczy, teraz Nasz czas nadszedł, korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę, wytrzyj łzy - to ważne"Komentarz
-
to co prezentuje Gornik to jest jedna wielka zenada...
Zespol ktory powinien zamienic sie miejscem z Cracovia. Z reszta jesli tam w skladzie graja Pazdan czy Jop to mowi samo za siebie...Komentarz
Komentarz