Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Snopek
    A potem dziewczyny tu wpadają i mają radochę z Waszych żalów albo przedwczesnych radości. Poczekajcie z tym do końca meczu
    3:1, 10 minut do końca, czarni w dziesiątkę. Takich cudów nawet w tuskolandzie nie uświadczysz.

Komentarz

• Zadziwiające jak ten temat ozywa przy okazji każdego potknięcia brudasów

No to Craxa dalej w grze o utrzymanie. Ciekawa końcówka rundy się szykuje.
      Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
      - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
      Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez Snopek
        A potem dziewczyny tu wpadają i mają radochę z Waszych żalów albo przedwczesnych radości. Poczekajcie z tym do końca meczu
        +/-
        - w tabeli za 7egią
        + nasz doping! Było nas słychać w Paryszu i 7egioniści sobie mogą mówić, że nie ale my wiemy, że tak bo mi kolega mówił!
        + frekwencja! Nawet nie wiedziałem, że tyle autokarów jest w Warszawie!
        + rodowici warszawiacy z Wołomina i Międzyrzeca Podlskiego!
        + opowieści S. jak pogonili w 20 70 nieprzypadkowych 7egionistów.

Komentarz

• Zamieszczone przez Orzech
          +/-
          - w tabeli za 7egią
          + nasz doping! Było nas słychać w Paryszu i 7egioniści sobie mogą mówić, że nie ale my wiemy, że tak bo mi kolega mówił!
          + frekwencja! Nawet nie wiedziałem, że tyle autokarów jest w Warszawie!
          + rodowici warszawiacy z Wołomina i Międzyrzeca Podlskiego!
          + opowieści S. jak pogonili w 20 70 nieprzypadkowych 7egionistów.

Zapomniałeś o jednym "-" : sędzia
          "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Ilu ich było?
            No hay otro como Durán.

Komentarz

• Zamieszczone przez yossarian1916
              Ilu ich było?
              Na sektorze gości 30, ale milion pincet z gospodarzami
              "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• Było ich tak wielu, że nie mieli miejsca żeby wyjść z trybun jak zrobiła to KSC, więc postanowili solidarnie z większością kiboli w tym kraju... na trybunach jednak pozostać. Wielkie dzięki i ten teges.. szacuneczek!
                Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez arczi
                  Było ich tak wielu, że nie mieli miejsca żeby wyjść z trybun jak zrobiła to KSC, więc postanowili solidarnie z większością kiboli w tym kraju... na trybunach jednak pozostać. Wielkie dzięki i ten teges.. szacuneczek!
                  Frajer zawsze będzie frajerem

A wracając do tematu: nie zdziwię się, jak Cracovia okupująca przez cały sezon ostatnie miejsce jednak się utrzyma. Oby nie

Komentarz

• Jagiellonia przegrywa z Widzewem jeszcze będzie miszcz!
                    "Nie jeden, nie raz próbował Nas zniszczyć, nie pierwszy raz powstajemy ze zgliszczy, teraz Nasz czas nadszedł, korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę, wytrzyj łzy - to ważne"

Komentarz

• Miszcz to nie, bo Wisła na 6 kolejek w 4 musiałaby tracić punkty. Ale wicemistrz może spokojnie być.

Komentarz

• Wisła też nie gra rewelacyjnie ale od paru lat oni mają jakieś szczęście, że w ostatnich minutach strzelają farfocla na 1:1 lub 2:1, nie licząc historycznego samobója Jopa
                        "Nie jeden, nie raz próbował Nas zniszczyć, nie pierwszy raz powstajemy ze zgliszczy, teraz Nasz czas nadszedł, korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę, wytrzyj łzy - to ważne"

Komentarz

• to co prezentuje Gornik to jest jedna wielka zenada...

Zespol ktory powinien zamienic sie miejscem z Cracovia. Z reszta jesli tam w skladzie graja Pazdan czy Jop to mowi samo za siebie...

Komentarz

• Widzew bije Jage 3:0 O_o już tej ligi nie rozumiem

Komentarz

• Jaga w ryj, Śląsk remis, Górnik w ryj, Groclin w ryj - cała liga gra dla nas, więc pewnie piłkarzyki coś spierdzielą we wtorek jak to mają w zwyczaju w tym sezonie

Komentarz

• e tam, w końcu z Wisłą wygrali. Coś czuję, że Probierz pożegna się z Jagą.
                                To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎