Eee, uwierzą, że nadrobią 10pkt w sześciu kolejkach?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Ta liga jest taka fajna że tutaj Widzew ma realne szanse na 2 miejsce jeszcze, więc spokojnie... Gdyby nie grali największej żenady od niepamiętnych dla mnie czasów to mistrz byłby z przewagą 15pkt nad 2 zespołem w lidze, bo każdy w tym sezonie gra taką padlinę że szok i każdy ze sobą punkty gubi.Fanatyczny Tarchomin
Komentarz
-
Zamieszczone przez kaniszu Zobacz postaKtoś jeszcze wierzy ze Cracovia się utrzyma ?Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Yanks Zobacz postaPolonię zrucą za jakieś długi, Lechia wpierdzieli dzisiaj Arce, następnie dołożą jej inni, Cracovia wygra ze trzy spotkania i zostanie ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez fijut Zobacz postaPóki co Arka spuszcza łomot Lechii, a w razie jakichś cyrków z licencjami teraz wchodzi drużyna z 1. ligi. Pasiaści mają przejebane...
Naprawdę mocno się zdziwię jeśli PZPN, czy kto tam za to jest odpowiedzialny, nie sanie na uju, żeby pasy się utrzymały.Ostatnio edytowany przez matx; 4141.My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Zamieszczone przez kaniszu Zobacz postaKtoś jeszcze wierzy ze Cracovia się utrzyma ?
Mam nadzieję, że się miło zaskoczę.brak podpisu
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaNosz *****. Ale ta Arka to ciecie.Jak można tak frajersko przegrac
Ole, To My kibole!
Komentarz
Komentarz