Pierdolenie, Wisla klepnie hanysom w II polowie ze 3 gongi i na tym sie skonczy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaDobra, nie pitol. Wisełka w dupe dziś, w sto(L)icy będzie miszcz !
Co do meczu, to Górnik zaskakuje in plus. Ma sporo szczęścia w obronie ale też nie dał się zepchnąć do jakiejś rozpaczliwej defensywy. Wisłę chyba złapał jakiś lekki kryzys, choć dzisiaj jeszcze spokojnie mogą wygrać. Akcje mają więc jeszcze wszystko może się zdarzyć, choć Górnik dziś, póki co, wygląda na prawdę nieźle."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
ale ten typ co prowadzi doping na Wiśle się drze.Oni nie widzą, że to lipa na maxa?Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Jaga do przerwy 3-0 w pizde, jak jutro wygramy w Gdynii to włączamy się do walki o mistrzostwo(przy obecnych wynikach)Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
A ten Jaliens kandyduje na rozczarowanie roku w ekstraklasie.Były reprezentant Holandii a taki piach gra.Jak dla mnie to nie porozumieniem jest defensywa bez choćby jednego Polaka w składzie.Z taką obroną, z jakimś Branco z irokezem na łbie to Wisła prędzej czy pózniej się rozsypie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaA nawet jak przegrają to akurat nam nie zmienia to nic, co najwyżej Jadze.A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
-
Gorzej jak dziś Czarnuchy wygrają, co jest bardzo realne.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Biorąc pod uwagę że Śląsk rezerwami zagra to więcej niż prawdopodobnePodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Ależ Górnik zmarnował okazję na 2-0, szkoda że nie wpadło bo w naszej lidze takie akcje to absolutna rzadkość. Też obawiam się, że dziewczyny podejmą dziś 3 oczka, są rozpędzeni, grają u siebie i co gorsza od kiedy przyszedł Zieliński zaczęło im się chcieć grać, bo wiedzą, żę JW nie po to zatrudnił go 2 raz, żeby za chwile zwalniać, zwłaszcza że kiedyś przyznał, że to jedyny trener z którym postąpił zbyt pochopnie. Pewnie doszli do wniosku, że teraz to ich wypieprzy i skończą się piękne pensje.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
Komentarz