Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Pewnie jak przyjdzie co do czego to dostaniecie zakaz
No to Legia, sprężyć się musicie bo nie ukrywam, że marzy mi się by Lech w tym sezonie ugrał wielkiego czerwonego - wiecie co Z całym szacunkiem do Lechii ale chyba wy macie większe szanse :/
ja i bez niej Cię lubię a adamkoz7 i z nią Cię nienawidzi
Ale Ty jesteś jeden jego jest siedem
A tak na serio to mówię poważnie, u Lechii problem może tkwić w umiejętnościach u was bardziej w mobilizacji na mecz z Lechią. Jeżeli dojdziecie do finału to waszych piłkarzy ciśnienie nie zje a obawiam się, że Lechię owszem... Poza tym byliście lepsi w Poznaniu i piłkarze będą mieli to w pamięci. Wiadome, że teraz po tych kilku meczach wszystko jest be w waszych oczach ale realnie patrząc w finale z Lechem macie wg. mnie większe szanse.
Ps. O Witam Panią Viole - mam nadzieje, że nie ma mi za złe że życzę jej klubowi źle
O widze ze pamietacie o mnie..
to milo... Wiesz co Grzywa, 7 to mój szczesliwy numer ,dlatego mam go w nicku... a co do nienawisci to jako pierwsi sa Polonisci...numer dwa to Widzew trzy to Lech . Wisla dopiero gdzies na czwartej pozycji sie plasuje na mojej prytwatnej skali wiec mozesz spac spokojnie..... jak narazie
Wisla dopiero gdzies na czwartej pozycji sie plasuje na mojej prytwatnej skali wiec mozesz spac spokojnie..... jak narazie
Dzięki, właśnie się kładłem. Kiedyś usłyszałem od pewnego Legionisty, że Wisła jest gdzieś w 2 dziesiątce jego nielubianych klubów i zrobiło mi się bardzo smutno, płakałem...
O widze ze pamietacie o mnie..
to milo... Wiesz co Grzywa, 7 to mój szczesliwy numer ,dlatego mam go w nicku... a co do nienawisci to jako pierwsi sa Polonisci...numer dwa to Widzew trzy to Lech . Wisla dopiero gdzies na czwartej pozycji sie plasuje na mojej prytwatnej skali wiec mozesz spac spokojnie..... jak narazie
Poza tym byliście lepsi w Poznaniu i piłkarze będą mieli to w pamięci. Wiadome, że teraz po tych kilku meczach wszystko jest be w waszych oczach ale realnie patrząc w finale z Lechem macie wg. mnie większe szanse.
Kij z tego ze bylismy lepsi, lepsi w zje.bywaniu okazji. Jak zagra Stilic i Rudnevs w pierwszym składzie, od poczatku meczu to mozemy niestety znow nie wygrać
Liczyłem ze choc Stilic dzis dostanie zołtą i nie zagra w nastepnym. W ogole cholera mogli sie posypac w tym meczu odnosnie zoltych i wystepu w Bydgoszczy. Cała obrona była zagrozna Kikut, Bosacki, Arboleda, Henriquez do tego Injac i Stilic i tylko płaczek z nich dostał wiec zagra pewnie w finale na stoperze Djordjevic z Bosackim ehh *******.
Z tym to może być największy problem
Motywator Skorża nie potrafi ogarnąć grajków na Dolcan,a co dopiero na Puchar Polski...no ale liczę na to,że indywidualność Vrdoljaka i Hubnika po raz kolejny nam pomoże...
hummel - oni wprawieni, nie pamietasz co w zeszłym roku wypisywali o "hordzie dwóch tysięcy kiboli z Warszawy" ?
Już to widzę,jak do Bydgoszczy w przypadku ewentualnego awansu do finału PP pojedzie nas tylko dwa tysiące...Jak coś,to będą o tym meczu przez miesiąc pisać ehhh,i gdyby nie my-kibole,to biedne redaktorzyny gw miałyby problem z zapełnieniem "gazetowych" szpalt...
Komentarz