Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Do jeziorek blisko, środek lata, ręczniki i kąpielówki się weźmie... burmistrz Ostródy telebim i grille na plaży miejskiej postawi dla kiboli i będzie git
Tylko, że i tak wszystko spierdolą nam nasze primadonny w getrach i żadnego pucharu nie będzie hehe
Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna
jak najbardziej - a Ciebie dlaczego tak razi taki mecz w Ostródzie
arczi wymienił wiele plusów takiej lokalizacji wg mnie idealnej na LAJTOWY WAKACYJNY mecz o nic
czasami wydaje mi się, że niektórzy za bardzo serio traktują kibicowanie. Owszem są w naszym światku sprawy ważne i wielkie ale bez przesady. Czasami trzeba zrobić wydech a wakacyjna Ostróda nadaje się jak mało co.
Zbinky - tutaj głównie chodzi o pojemność stadionu, bo nikt nic do samej Ostródy nie ma i tak jak piszesz zajebista lokalizacja na wakacyjny wypad.
Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski - wiem, że straciły te rozgrywki na znaczeniu, ale mimo wszystko jest to mecz o Superpuchar
Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski
Odlicz teraz pedalow z pzpnu, byyyznesmenow z ostrody i kumpli burmistrza ktory sobie zalatwil taki mecz, odlicz dla mieszkancow ostrody bo to bankowo przeciez dla nich ma byc ten mecz a nie dla kibicow druzyn grajacych w nim, podziel to jeszcze na pol nie uwzgledniajac policjantow ktorzy pewnie jeszcze bardziej beda chcieli przyciac liczby i zastanow sie czy zajebiscie bedzie jechac na taki mecz w 500 osob.
Chcesz sobie lajtowo jechac to jedz do Ciechocinka, tam sie bardziej odprezysz
Inna rzecz, że taka Wisła, która będzie prawdopodobnym uczestnikiem tego meczu, rywalizację o SP traktuje raczej po macoszemu. Zarówno w 2008 z nami, jak i rok później z Lechem zaledwie trochę ponad 500 biletów poszło w Krakowie.
Odlicz teraz pedalow z pzpnu, byyyznesmenow z ostrody i kumpli burmistrza ktory sobie zalatwil taki mecz, odlicz dla mieszkancow ostrody bo to bankowo przeciez dla nich ma byc ten mecz a nie dla kibicow druzyn grajacych w nim, podziel to jeszcze na pol nie uwzgledniajac policjantow ktorzy pewnie jeszcze bardziej beda chcieli przyciac liczby i zastanow sie czy zajebiscie bedzie jechac na taki mecz w 500 osob.
tobie się chyba pojebał mecz o Superpuchar Polski z finałem Ligi Europejskiej co najmniej
na ostatni w jakim graliśmy (Ostrowiec) dostaliśmy 900 biletów i jakoś nikt nie płakał - a zjawiło się w sumie 600 osób. A czy zajebiście będzie jechać w 500 osób?? a dlaczego nie? byłem na wyjazdach gdzie nawet tylu nas nie było a wspominam je lepiej niż "inwazje" - ale co kto lubi. Jak dla mnie to ściskaj kciuki żeby zrobili ten przezajebisty mecz w Bydgoszczy, Płocku czy uj wie gdzie. W środku wakacji na pewno pojadą nas tysiące
Zamieszczone przez Rybak007
Chcesz sobie lajtowo jechac to jedz do Ciechocinka, tam sie bardziej odprezysz
i nie spinaj się tak bo jeszcze chwilka i ci żyłka pęknie "turysto"
Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski - wiem, że straciły te rozgrywki na znaczeniu, ale mimo wszystko jest to mecz o Superpuchar
Baciek ja wiem - ale wiemy również dobrze jak zajebisty prestiż ma ten Superpuchar i na razie nic w tej kwestii się nie zmienia........... jak dla mnie Ostróda bomba! byliśmy tam w ogóle kiedykolwiek?
Wg mnie też niegłupi pomysł. W okresie wakacyjnym miejscówa niczego sobie. W dodatku blisko Elbląga i teren chyba Stomilu. Mogłoby być całkiem klimatycznie.
No ale oczywiście najpierw trzeba wygrać Puchar, a dopiero potem narzkać lub się cieszyć.
Baciek ja wiem - ale wiemy również dobrze jak zajebisty prestiż ma ten Superpuchar i na razie nic w tej kwestii się nie zmienia
W sumie racja - jaki prestiż taki stadion.
Tyle że aby budować prestiż potrzeba chęci zarówno klubów jak i pzpn - a że jest na to wyjebka z obydwu stron, to nie ma co się dziwić, że finał na stadionie mogącym pomieścić 5000 ludzi...
Komentarz