Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• normalka w Polsce aczkolwiek 5k to chyba troszkę ciut za mało na SPP ?

Komentarz

• Ale dlaczego nie miałoby być tam tego finału?

Komentarz

• Do jeziorek blisko, środek lata, ręczniki i kąpielówki się weźmie... burmistrz Ostródy telebim i grille na plaży miejskiej postawi dla kiboli i będzie git

Tylko, że i tak wszystko spierdolą nam nasze primadonny w getrach i żadnego pucharu nie będzie hehe
        Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez zbinky
          Ale dlaczego nie miałoby być tam tego finału?
          Ty tak na powaznie?

Komentarz

• Co do tego śmiesznego Pucharu Weszło...

Puchar Weszło

Jak dla mnie wielka brawa dla Polonii B. za to, że tak podeszli do sprawy
            A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez Rybak007
              Ty tak na powaznie?
              jak najbardziej - a Ciebie dlaczego tak razi taki mecz w Ostródzie

arczi wymienił wiele plusów takiej lokalizacji wg mnie idealnej na LAJTOWY WAKACYJNY mecz o nic

czasami wydaje mi się, że niektórzy za bardzo serio traktują kibicowanie. Owszem są w naszym światku sprawy ważne i wielkie ale bez przesady. Czasami trzeba zrobić wydech a wakacyjna Ostróda nadaje się jak mało co.

Komentarz

• Zbinky - tutaj głównie chodzi o pojemność stadionu, bo nikt nic do samej Ostródy nie ma i tak jak piszesz zajebista lokalizacja na wakacyjny wypad.

Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski - wiem, że straciły te rozgrywki na znaczeniu, ale mimo wszystko jest to mecz o Superpuchar

Komentarz

• Zamieszczone przez baciek
                  Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski

Odlicz teraz pedalow z pzpnu, byyyznesmenow z ostrody i kumpli burmistrza ktory sobie zalatwil taki mecz, odlicz dla mieszkancow ostrody bo to bankowo przeciez dla nich ma byc ten mecz a nie dla kibicow druzyn grajacych w nim, podziel to jeszcze na pol nie uwzgledniajac policjantow ktorzy pewnie jeszcze bardziej beda chcieli przyciac liczby i zastanow sie czy zajebiscie bedzie jechac na taki mecz w 500 osob.

Chcesz sobie lajtowo jechac to jedz do Ciechocinka, tam sie bardziej odprezysz

Komentarz

• Inna rzecz, że taka Wisła, która będzie prawdopodobnym uczestnikiem tego meczu, rywalizację o SP traktuje raczej po macoszemu. Zarówno w 2008 z nami, jak i rok później z Lechem zaledwie trochę ponad 500 biletów poszło w Krakowie.

Komentarz

• Pewnie chodzi o próbę bezpieczeństwa przed meczem z BVB

Komentarz

• Zamieszczone przez Rybak007
                        Odlicz teraz pedalow z pzpnu, byyyznesmenow z ostrody i kumpli burmistrza ktory sobie zalatwil taki mecz, odlicz dla mieszkancow ostrody bo to bankowo przeciez dla nich ma byc ten mecz a nie dla kibicow druzyn grajacych w nim, podziel to jeszcze na pol nie uwzgledniajac policjantow ktorzy pewnie jeszcze bardziej beda chcieli przyciac liczby i zastanow sie czy zajebiscie bedzie jechac na taki mecz w 500 osob.
                        tobie się chyba pojebał mecz o Superpuchar Polski z finałem Ligi Europejskiej co najmniej
                        na ostatni w jakim graliśmy (Ostrowiec) dostaliśmy 900 biletów i jakoś nikt nie płakał - a zjawiło się w sumie 600 osób. A czy zajebiście będzie jechać w 500 osób?? a dlaczego nie? byłem na wyjazdach gdzie nawet tylu nas nie było a wspominam je lepiej niż "inwazje" - ale co kto lubi. Jak dla mnie to ściskaj kciuki żeby zrobili ten przezajebisty mecz w Bydgoszczy, Płocku czy uj wie gdzie. W środku wakacji na pewno pojadą nas tysiące

Zamieszczone przez Rybak007
                        Chcesz sobie lajtowo jechac to jedz do Ciechocinka, tam sie bardziej odprezysz
                        i nie spinaj się tak bo jeszcze chwilka i ci żyłka pęknie "turysto"
                        Ostatnio edytowany przez zbinky; 10155.

Komentarz

• Zamieszczone przez baciek

Tylko, że stadionik na 5000 osób to nie jest miejsce na rozgrywanie meczu o Superpuchar Polski - wiem, że straciły te rozgrywki na znaczeniu, ale mimo wszystko jest to mecz o Superpuchar
                          Baciek ja wiem - ale wiemy również dobrze jak zajebisty prestiż ma ten Superpuchar i na razie nic w tej kwestii się nie zmienia........... jak dla mnie Ostróda bomba! byliśmy tam w ogóle kiedykolwiek?

Komentarz

• Wg mnie też niegłupi pomysł. W okresie wakacyjnym miejscówa niczego sobie. W dodatku blisko Elbląga i teren chyba Stomilu. Mogłoby być całkiem klimatycznie.
                            No ale oczywiście najpierw trzeba wygrać Puchar, a dopiero potem narzkać lub się cieszyć.
                            My na monopol mamy prawdę!

Komentarz

• Zamieszczone przez matx
                              No ale oczywiście najpierw trzeba wygrać Puchar, a dopiero potem narzkać lub się cieszyć.
                              już nawet nie chciało mi się tego dopisywać - ja jeśli chodzi o grę Legii to w tym momencie niczego nie jestem pewny

zresztą cały czas mam traumę jak dali dupy z Ruchem i zjebali nam finał na Śląskim

Komentarz

• Zamieszczone przez zbinky
                                byliśmy tam w ogóle kiedykolwiek?
                                No chyba nie, ale...http://www.legia.com/www/index.php?akt=21633

Zamieszczone przez zbinky
                                Baciek ja wiem - ale wiemy również dobrze jak zajebisty prestiż ma ten Superpuchar i na razie nic w tej kwestii się nie zmienia
                                W sumie racja - jaki prestiż taki stadion.

Tyle że aby budować prestiż potrzeba chęci zarówno klubów jak i pzpn - a że jest na to wyjebka z obydwu stron, to nie ma co się dziwić, że finał na stadionie mogącym pomieścić 5000 ludzi...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎