Jak Wisla jeszcze bedzie miala takiego Meliksona w ataku to moze zobaczymy polska druzyne w Lidze Mistrzow. To co mi sie podoba w grze Wisly to to, ze graja ladnie pilka, nie probuja na pale dlugich pilek. Jednak ta Wisla gra inaczej niz Wisla Skorzy. Widac tutaj coraz bardziej reke trenera.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Huxley Zobacz postaInna sprawa, że sędzia też się trochę podpalił z tą czerwoną dla Wróbla....
Sprawa w tym sezonie jest oczywista, gamonie są praktycznie mistrzami.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SpideyPL Zobacz postaA wcześniej się nie podpalił z dwoma pewnymi karnymi dla WisłyMamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
a w Zabrzu bardzo ciekawe spotkanie,zakończone jakże korzystnym dla nas wynikiem 0-0 Górnik większość meczu dominował Lechia jakaś taka bezbarwna,dopiero w końcówce zaczęła być aktywniejsza...
a co do Wisły - czuję,że jedynie Cracovia może im napsuć krwi w tym sezonie
Komentarz
-
Zawsze jest, ale jednak wygrywają.
Miałem złudzenie, czy Wisła śpiewała skopiowaną piosenkę od Lecha?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaJak oni zatrzymają tego Meliksona na przyszły sezon to chyba cud będzie, bo koleś faktycznie "odstaje" od poziomu naszej ligi heh.
Zatrzymają. Do LM raczej nie wejdą ale po odpadnieciu z el.LM do Ligi Europy moga sie dostac tą droga co Lech i do tego Meliskon jest im niezbedny
Komentarz
-
Jak my graliśmy z Wisłą to też była do pyknięcia. Takie bezsensowne gadanie. Sprawa mistrzostwa jest już rostrzygnięta definitywnie i nawet gdyby Wisła przegrała wszystko do końca sezonu to reszta naszych kalek i tak by ich nie dogoniła.
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaZawsze jest, ale jednak wygrywają.
Miałem złudzenie, czy Wisła śpiewała skopiowaną piosenkę od Lecha?krakowscy fanatycy wciąż rozbudowują swój oryginalny repertuar.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mazz Zobacz postaOczywiściekrakowscy fanatycy wciąż rozbudowują swój oryginalny repertuar.
Komentarz
Komentarz