Zamieszczone przez mafioso
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SpideyPL Zobacz postaAle ich Korona ciśnie, teraz widać co daję dobry bramkarz. Szukali szukali gamonie i niestety znaleźli.Wisła Kraków
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pablo84 Zobacz posta
P.S. I to że banują u was niewinnych to też fakt
Komentarz
-
Komisja Ligi Ekstraklasy S.A. zdyskwalifikowała na trzy mecze Euzebiusza Smolarka za uderzenie Manuela Arboledy w czasie spotkania Polonia Warszawa - Lech Poznań.
Do zdarzenia doszło w 60. minucie meczu. Były napastnik reprezentacji Polski uderzył pięścią Kolumbijczyka za co sędzia pokazał mu czerwoną kartkę. Wcześniej Smolarek - za pchnięcie łokciem Arboledy - obejrzał żółtą kartkę.
Według regulaminu ekstraklasy za czerwoną kartkę z automatu zawodnik pauzuje przez dwa mecze. Dodatkowa kara meczu wynika z brutalnego zachowania. Tak też to wydarzenie zakwalifikowała Komisja Ligi.
Nie wzięła pod uwagę tłumaczenia piłkarza Polonii, który twierdził, że był prowokowany przez obrońcę Lecha. - Wsadzał mi palec tam, gdzie mi się to nie podoba - mówił po meczu Smolarek. Oprócz dyskwalifikacji nałożyła na 30-letniego napastnika grzywnę w wysokości 5 tys. złotychA ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
-
Zamieszczone przez ormo Zobacz postaZa uderzenie czarnucha 1 mecz dyskwalifikacji od KL? Skromnie coś.
I nikt tu nie lubić czarny człowiek
P.S. Gazietko, do dzieła !!Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez mizal Zobacz postaczy ja dobrze widziałem czy dzić półgłówek Małecki na Wisle prowadzi doping?
"Patryk Małecki już na "gnieździe" i prowadzi żywiołowy doping."
Komentarz
-
Jak oni zatrzymają tego Meliksona na przyszły sezon to chyba cud będzie, bo koleś faktycznie "odstaje" od poziomu naszej ligi heh."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez karpen Zobacz postaZobaczymy czy Melikson będzie tak chasał w pucharach na jesien.
na jesieni polskie kluby będą się już mogły spokojnie skupić na lidze
Komentarz
Komentarz