swoją drogą dobry mecz, dawno takiej piłki nie było nam dane zobaczyć na Ł3
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Teoretycznie Wisła ma jeszcze pare cięzkich spotkań w kalendarzu, ale chyba i tak mogą już otwierać szampany, grają najrówniej, u siebie jadą wszystkich średniaczków, do tego na wyjeździe jakieś remisiki i spokojnie powinni dowieźć tym systemem mistrzostwo, martwi zwyżka formy dziewczyn, jednak Zieliński zgodnie z tym co myślałem zaczął robić z nimi punkty. Na dole też ciekawie, Cracovia się ładnie ogarnęła a i Bytom w tej kolejce nieoczekiwanie dobrze. Dobrze, że nastukaliśmy troche punktów na jesieni, bo z taką grą musielibyśmy nerwowo spoglądać w dolne rejony tabeli-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!Komentarz
-
Teoretycznie Wisła ma jeszcze pare cięzkich spotkań w kalendarzu, ale chyba i tak mogą już otwierać szampany, grają najrówniej, u siebie jadą wszystkich średniaczków, do tego na wyjeździe jakieś remisiki i spokojnie powinni dowieźć tym systemem mistrzostwo, martwi zwyżka formy dziewczyn, jednak Zieliński zgodnie z tym co myślałem zaczął robić z nimi punkty. Na dole też ciekawie, Cracovia się ładnie ogarnęła a i Bytom w tej kolejce nieoczekiwanie dobrze. Dobrze, że nastukaliśmy troche punktów na jesieni, bo z taką grą musielibyśmy nerwowo spoglądać w dolne rejony tabeliKomentarz
-
Śmieszą mnie takie teksty. Mogliśmy jeszcze powalczyć.. to niby dlaczego nie powalczyliśmy? Jesteśmy w tym sezonie mega chujowi i tyle. Wisła też nie gra nic wielkiego, a mimo wszystko utrzymuje nad resztą stawki bezpieczną przewagę. Wygrywa to co musi/powinna wygrywać u siebie i nie traci tylu punktów na wyjazdach. Po prostu ooczywista oczywistość..My na monopol mamy prawdę!Komentarz
Komentarz