Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobrze Ebi mu wykurwił!
    Chamstwo i Arogancja.

Komentarz

• Tak sobie oglądam mecz Ruchu z Polonią i ciężko mi wciąż w to uwierzyć, że przegraliśmy z drużyną która prezentuje taki piach.

Komentarz

• I co nadal jesteście zdania, że sędziostwo tak bardzo was krzywdzi?

Znowu będzie się żalił Artur z Warszawy, że sędziowie to anty - legioniści?
        Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman.

Komentarz

• O kierwa, a dopiero co napisałem coś o tym w temacie o dzisiejszym meczu Powiedz tak szczerze, w ile sekund dobiegłeś do komputera po tym karnym, żeby wyładować kompleks?

Komentarz

• A ty ślepy czy głupi?Zaglebiak popychał Kucharczyka, według ciebie jak nie skosi rowno z trawą to nie ma karnego.

Komentarz

• Zamieszczone przez R22 Zobacz posta
              I co nadal jesteście zdania, że sędziostwo tak bardzo was krzywdzi?

Nie wkuriwaj ludzi kolego. Karny z dupy, ale nie musisz nas tutaj od razu oświecać swoimi mądrościami.

Sorry ale piłkarze mi podnieśli ciśnienie, a tutaj jeszcze ten mądrala.
              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Już 4 mecze temu była szansa żeby wyjść na drugie miejsce w tabeli i grać na równi z Wisłą o mistrza, ale nie w 4 ostatnich meczach, na 12 możliwych punktów zdobywamy 1, całe szczęscie że ta liga jest tak czerstwa bo w innym przypadku spadlibyśmy już na środek tabeli.
                Fanatyczny Tarchomin

Komentarz

• Zamieszczone przez R22 Zobacz posta
                  I co nadal jesteście zdania, że sędziostwo tak bardzo was krzywdzi?

Nie, będzie się żalił Czesiek z Krakowa, że sędziowie to pro - legioniści.

Komentarz

• Brawo Śląsk Wygląda na to, że moja przepowiednia, że Śląsk może mieć ciężko grając pozycyjny i z strzelaniem bramek z tegoż się nie sprawdziła choć w sumie nie wiem do końca bo meczu nie oglądałem
                    Więc jak to wyglądało?

Komentarz

• Wyglądało to jak piłkarski poker.Przynajmniej ze skrótów.Trenerzy schodzą przed końcem meczu, kabaret.

Komentarz

• Zamieszczone przez karpen Zobacz posta
                        Wyglądało to jak piłkarski poker.Przynajmniej ze skrótów.Trenerzy schodzą przed końcem meczu, kabaret.
                        Michniewicz został usunięty z ławki przez sędziego,a Lenczyk to ma swoje latka,serducho?

Komentarz

• Zamieszczone przez Grzywa Zobacz posta
                          Brawo Śląsk Wygląda na to, że moja przepowiednia, że Śląsk może mieć ciężko grając pozycyjny i z strzelaniem bramek z tegoż się nie sprawdziła choć w sumie nie wiem do końca bo meczu nie oglądałem
                          Więc jak to wyglądało?
                          Widzew był zdecydowanie lepszy w tym meczu mimo to, że oprócz tych dwóch bramek nie miał jakiś klarownych sytuacji dłużej utrzymywał się przy piłce brakowało im tylko tego ostatniego podania.

Śląsk nie przypominał tego Śląska z poprzednich spotkań można powiedzieć, że nie mieli żadnego stylu. Bardzo słabo zagrali tacy piłkarze jak Sobota czy Ćwielong kompletnie bezproduktywny Kaźmierczak też nie pokazał nic nadzwyczajnego to samo Sebek Mila.

Aż wszedł Madej i tak naprawdę w pojedynkę wywalczył remis Śląskowi...
                          Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman.

Komentarz

• To prawda czy fake?

A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez ormo Zobacz posta
                              To prawda czy fake?

Kolumbijski klaps z niespodzianką ?

Komentarz

• - Gdy byliśmy w tunelu spytałem się, co on robi. Cały czas prowokuje, dlatego dostałem czerwoną kartkę. Chciał mi wsadzić palec tam, gdzie mi się nie podoba.
                                Być może to zdjęcie to nie fake

Komentarz

Pracuję...
                                X