Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Spaść do czarnuchy nie spadną, nie ma się co łudzić. U siebie pewnie w końcu zaczną coś punktować bo skład mają na pewno nie na spadek. No ale im gorzej tam u nich tym lepiej. W końcu Wojciechowski może się wku*** i ich zostawi, a wtedy ich droga w dół zmieni się w kilkupasmową autostradę czego im szczerze życzę.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Odnoszę wrażenie, że nie rozumiecie słowa pisanego...
a) niech wypierdalają "oni" od niego bo on nie chce grać dla Polski tylko chce dla Izraela.... jak widać nie jest to pierwszy lepszy bambus który czuje przywiązanie tylko do swojej rodzinnej wioski i chaty z słomy... i dla Meliksona ma znaczenie dla jakiej reprezentacji gra.
b) Nikt mu nie "dawał" paszporty po to by grał w reprezentacji Polski czy też nie po to on ten paszport sobie wyrobił.
EOT
Profilaktyka.
Szczerze mówiąc nie bardzo obchodzi mnie, czy on chce dla nas grać.
Nie pcha się, to dobrze. Ale na wszelki wypadek - niech wypier.dala.
również EOT.
Jozek daj sobie spokoj, wez sprzedaj ten klub gdzies do jakieś pipidówy, a napewno Warszawa bedzie wdzieczna ze pozbyles sie wrzoda na jej dupie
hahaha
Ten człowiek dostarcza mi regularnej i tak wielkiej dawki humoru, że liczę na jego długą "działalność". Te jego zabawy w Master of Puppets całkowicie mnie rozpier.dalają. Kto następny? Nie mam pojęcia. Chętnie widziałbym tam złotoustego Endżela, choć to raczej niemożliwe.
Jak powiedział stary góral
będzie Polska aż po Ural
za Uralem będą Chiny
was nie będzie skur.wysyny!
futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa
Jak myślicie kto teraz obejmie Polonie? Piechniczek przecież to zwolennik polskiej myśli szkoleniowej
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman.
W ogóle śmiesznie, że ostatnio wszyscy mają szczęście do bramkarzy, tylko nie my. Cracovia bardzo ładnie zdusiła Lecha, zresztą wygrać ten mecz mogli o wiele wyżej, ale co wchodzili w pole karne lechitów, od razu nabierali pełne gacie. Tak jeszcze podsumowując jak wyglądała craxa na tle Lecha, to powinniśmy jednak być dumni z siebie, że podczas naszej wizyty udało nam się wywieźć 1pkt, zresztą i tak zasługiwaliśmy na pełną pulę. Coś mam przeczucie, że wielki strateg Bakero nie ostanie się do końca sezonu jako trener lechitów.
Patrząc na tego Kaczmarka, to w Carcovii muszą mieć niezły wkurw że tyle czasu trzymali Cabaja.
Nie parząc na Kaczmarka myślę że też mieli niezły wkurw że go tyle trzymali. Przynajmniej ja bym miał.
Bakero się utrzyma, ma 1 mln zł za zerwanie kontraktu więc raczej go nie wypierdolą
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz