Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jeżeli Profus jest naprawdę managerem Jankowskiego to nie mam pytań
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Trzeba przyznac ze chlopcy z "weszlo" jada na grubo. Z niecierpliwoscia czekam na "smaczki" Kowala w Cafe Futbol
Swoja droga nagroda dla tego chlopaka to faktycznie przegiecie, a kontekst menadzersko - redaktorski... no comment...
nawet jeżeli managerem grajcara jest jakiś Marian z polskiego bieguna to i tak nie ma to znaczenia. Faktem jest iż dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem o owym piłkarzu!!! nawet oglądając transmisje meczy co tydzień nie utkwił mi specjalnie w pamięci, można powiedzieć że przebiegł przez chwilę przed oczyma
Trzeba przyznac ze chlopcy z "weszlo" jada na grubo. Z niecierpliwoscia czekam na "smaczki" Kowala w Cafe Futbol
Szczerze mówiac ja też, bo galę transmitował Polsat. Ciekawe czy Kowal okaże się totalnym kozakiem i coś tam powie, czy temat przemilczą, bo PN to ich partner.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Ja propo transferów to radzę zwrócić uwagę na Macieja Jankowskiego. W Chorzowie słychać głowy, że bardziej utalentowany od Sobiecha. Do tego chłopak z Warszawy, a wszystko co od Nas lub z okolic to ostatnio się sprawdza tylko podbija kluby innych lig jak Lewandowski, Majewski czy Kiełb. Oczywiście był u nas testowany i uznany za słabego ( to chyba nikogo nie dziwi i wcale nie mam tu na myśli umiejętności tego piłkarza ). Póki co 3 bramki, 6 meczów w pierwszym składzie + ogony. Bilans niezły i umiejętności ponoć też.
Mam nadzieję, że za dwa sezony nie będzie strzelał np. dla krakowskiej Wisły
Na nagrodę nie zasłużył, ale pokazał więcej niż np. Kucharczyk to tak w gwoli ścisłości. Zresztą co chłopak temu winny. Robi się na Niego nagonkę, bo Profus wykorzystuje wpływy by wypromować chłopaka.
I teraz jest trochę pod presją udowodniania tak jak było z niektórymi powołaniami od Leo.
Szczerze mówiac ja też, bo galę transmitował Polsat. Ciekawe czy Kowal okaże się totalnym kozakiem i coś tam powie, czy temat przemilczą, bo PN to ich partner.
Ten szit byl na polsacie? To pieknie robi sie coraz ciekawiej.
Pewnie w tym tygodniu wyjatkowo go nie zaprosza
Na nagrodę nie zasłużył, ale pokazał więcej niż np. Kucharczyk to tak w gwoli ścisłości. Zresztą co chłopak temu winny. Robi się na Niego nagonkę, bo Profus wykorzystuje wpływy by wypromować chłopaka.
I teraz jest trochę pod presją udowodniania tak jak było z niektórymi powołaniami od Leo.
Nagonka jest raczej na PN jak najbardziej słuszna , chłopak dostał rykoszetem ale za to może podziękować menadżerowi .
Józek zwariował do reszty .
" Polonia Warszawa jest bliska pozyskania Macieja Mielcarza z Widzewa Łódź. Właściciel drużyny, Józef Wojciechowski, ma podobno dość częstych kiksów Michała Gliwy i Sebastiana Przyrowskiego, przez które jego zespół stracił w tej rundzie sporo punktów. Wciąz grać nie może, i raczej w Polonii już nie będzie, Arkadiusz Onyszko. Receptą na problemy między słupkami ma być zatem Mielcarz. "
A ja jej nie widzę nawet bez Mialcarza i nawet z Messim,Ronaldo i Higuainem w składzie.Po prostu tam nie ma klimatu do piłki,a piłkarze też nie będą umierać za ten klub...
ZMIENIĆ TEJ TRADYCJI NIC NIE JEST W STANIE,LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! (L)
Komentarz