Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Mierzejewski to mogłoby być lekarstwo na Rybusa...
nawet nie na Rybusa, ale całą ofensywę Legii.
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Czarni wyglądają na trochę bezradnych, chyba się Wiśle znowu uda tam wygrać.
Oby
Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!
Ja tam liczyłem na remis. Polonii nie lubię ale spaść to oni w tym sezonie nie spadną, a Wisła miałaby dwa punkty w plecy. W zimę na Muranowie może być śmiesznie.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś, kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś, kto rozumie Marksa i Lenina." - Ronald Reagan
Ligi Mistrzów na Narodowym przy 50 tysiącach ludzi chyba nie będzie
Ty się nie bój o Józka. Zatrudni 10 nowych trenerów, 20 doradców, 40 piłkarzy i liga należy do nich. Aż w Lidze Mistrzów na meczu z Realem Narodowy pęknie.
A tak swoją drogą to we wczorajszym PS było napisane, że JW marzy się sztab trenerski jak w polskiej kadrze w latach 70. Już podobno negocjuje z Engelem.
Mógłby być remis, bo dla nas optymalny wynik, ale nie ma co narzekać.
Komentarz