Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jednak Małek to pała .
    https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Eleganckie wyniki. Jeszcze jakiś remisik za miedzą jutro i weekend można zaliczyć do udanych
      brak podpisu

Komentarz

• Remis najlepszym wynikiem dla nas, więc jest się z czego cieszyć, jutro taki sam rezultat u panienek poproszę i będzie git.
        To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.

Komentarz

• jeszcze o meczu Lecha - zabawna taktyke stosuje Bakero, sciagajac najpierw jedynego napastnika a potem jedynego potencjalnie groznego skrzydlowego

co oni mieli grac? 460? z 3 defensywnymi, Kielbem na jednym skrzydle, Kriwcem wysunietym i Stilicem jako Szalonym Snajperem? ale nie moj cyrk, nie moje malpy
          jeszcze na koncu Pyry byly dosc szczesliwe z wynki... Mistrz, tia
          Ostatnio edytowany przez foo; 13319. Powód: sklad
          "rozkazy takowe mam w dupie" - mjr. Hubal o nakazie rozwiązania oddziału

Komentarz

• Ja to szczerze liczę, że KSP dostanie jutro wpierdol...
            https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Wisła tak czy siak będzie w czołówce, więc ewentualny wpierdol jaki spuszczą farbowanym sąsiadkom wcale mnie nie zmartwi
              Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !

Komentarz

• Remis wystarczy. Wisła też się niech nie rozpędza.
                "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Jaga w plecy , remis Dysko i będzie miło .

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer
                    Ja to szczerze liczę, że KSP dostanie jutro wpierdol...
                    Oczywista!
                    Zdenerwowany Józef to dziwne decyzje.Dziwne decyzje - chaos w klubie.

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan
                      Oczywista!
                      Zdenerwowany Józef to dziwne decyzje.Dziwne decyzje - chaos w klubie.

I dobra zabawa
                      From flood into the fire
                      One thousand voices sing
                      We're in this together
                      For whatever fate may bring

Komentarz

• po co im nowy stadion, jak tego nie mogą zapełnić ;|
                        Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• No i czarnuchy 1:0 do przodu Oby tak dalej!
                          CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan
                            Oczywista! Zdenerwowany Józef to dziwne decyzje.Dziwne decyzje - chaos w klubie.
                            Akurat JW cenie za jedną rzecz. Ma podejście do "piłkarzy" typowo kibicowskie. Wie że to są pizdusie i nie cacka się z nimi. Gdyby taka piłkarzyna pracowała na tym poziomie co w polskich klubach w normalnej robocie to raz-dwa-trzy na zbity pysk by wyleciał za opierdalanie się. I to też pokazuje JW w Polonii.

Stąd też IMO wykonuje jedną dobrą rzecz - sprowadza skórokopów na ziemię, pokazując im że są zwykłymi najemnikami, a nie jakimiś "gwiazdami"...

Komentarz

• Ale ten Małecki to gbur, natomiast Mierzejewski robi różnice i to nie tylko w Polonii ale w lidze.Jednak remis by się przydał, to z Wisłą będziemy walczyć o mistrza i każdy punkcik ważny.

Komentarz

• Crolick - zdecydowanie masz rację, co do podejścia, lecz nie zmienia to faktu, że sposób działania JW i jego decyzje są brzemienne w skutkach... Co może tylko cieszyć
                                "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎