Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
jeszcze o meczu Lecha - zabawna taktyke stosuje Bakero, sciagajac najpierw jedynego napastnika a potem jedynego potencjalnie groznego skrzydlowego
co oni mieli grac? 460? z 3 defensywnymi, Kielbem na jednym skrzydle, Kriwcem wysunietym i Stilicem jako Szalonym Snajperem? ale nie moj cyrk, nie moje malpy
jeszcze na koncu Pyry byly dosc szczesliwe z wynki... Mistrz, tia
po co im nowy stadion, jak tego nie mogą zapełnić ;|
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Oczywista! Zdenerwowany Józef to dziwne decyzje.Dziwne decyzje - chaos w klubie.
Akurat JW cenie za jedną rzecz. Ma podejście do "piłkarzy" typowo kibicowskie. Wie że to są pizdusie i nie cacka się z nimi. Gdyby taka piłkarzyna pracowała na tym poziomie co w polskich klubach w normalnej robocie to raz-dwa-trzy na zbity pysk by wyleciał za opierdalanie się. I to też pokazuje JW w Polonii.
Stąd też IMO wykonuje jedną dobrą rzecz - sprowadza skórokopów na ziemię, pokazując im że są zwykłymi najemnikami, a nie jakimiś "gwiazdami"...
Ale ten Małecki to gbur, natomiast Mierzejewski robi różnice i to nie tylko w Polonii ale w lidze.Jednak remis by się przydał, to z Wisłą będziemy walczyć o mistrza i każdy punkcik ważny.
Crolick - zdecydowanie masz rację, co do podejścia, lecz nie zmienia to faktu, że sposób działania JW i jego decyzje są brzemienne w skutkach... Co może tylko cieszyć
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
Komentarz