Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Wawrzyniak - reprezentant z doswiadczeniem z Ligi Mistrzow... w sam raz do groclinu promocyjnie 1mln E
Drugi raz na nim zarobić, to byłoby mistrzostwo
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
PKO Ekstraklasa w kategorii Piłka nożna - wiadomości, wyniki, terminarze w WP SportoweFakty.
"Klub Kokosa"
A było tak pięknie , po wygranej z Legią Józek już czuł ucisk mistrzowskiej korony na swym czole , był geniuszem który przywrócił Smolarka piłce nożnej . Mam nadzieję że klub "Kokosa" będzie się rozrastał z każdą kolejką .
Ten "Klub Kokosa", to może się okazać najlepszym pomysłem Józka. Jak już mu się znudzi zabawa w "poważną" piłkę i pozbędzie się licencji Groclinu, to ze swoim cyrkiem będzie mógł objeżdżać rózne miasta i wioski i hajs na tym zarabiać. Pomimo, że to śmierdzi Polonią, to nawet bym się zgodził, żeby stałą współpracę z Józkowym "Klubem Kokosa" w przyszłości nawiązać i cały szrot, którego w ostatnim czasie niemało do nas trafia, tam transferować.
Zaliczyli Krzywickiemu tego trzeciego gola ale on chyba nie dotknął tej piłki.Nie dobrze dla Nas.Cracovia w euforii, zdobyli 3 pkt i nie maja za tydzien nic do stracenia.Ja bym Cracovii jeszcze nie skreślał.
e bez przesady, z tego co mówili w C+ to poza tymi ostatnimi kilkoma minutami Cracovia grała swoją standardową padakę. Nie ma się co ich bać, jedno zwycięstwo z drużyną bez formy nie odmieni tej ekipy. Nie ma się co ich bać jadąc za tydzień do Krakowa, to wciąż te same dobre Cabaje
Bez jaj, Cracovia w całej rundzie zagrała dobrze 5 minut i mamy już padać na kolana? Nie jest to powód żeby ich się bać. Większym powodem do niepokoju jest forma naszych kopaczy a nie te 3 bramki Cracovii i ich euforia, bo wystarczy im nie dać na początku meczu pograć i powietrze z nich zaraz ujdzie.
Zerknij tylko jaki mamy bilans wyjazdowy i zastanów się, czy opinia karpena jest zupełnie bezpodstawna.
Na 8 spotkan mamy 4 zwycięstwa i 4 porazki. Lepsza jest tylko Korona, która na 7 spotkan zdobyła 13 punktów.
Bilans Cracovii jest jeszcze gorszy bo w spotkaniach u siebie na 7 spotkan zdobyła 6 punktów.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz