Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Już 2:2

Komentarz

• 3:2 i Groclin w 10

Komentarz

• ...ta ziemia do Polski należy
        choć Polska daleko jest stąd,
        bo wolność krzyżami się mierzy
        historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Elegancko. Chociaż 20 minut jeszcze.
          Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
          - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
          Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Hat-trick Nowaka.
            Jak to z nim w końcu jest, ważny ma ten kontrakt z groklajnem od 2011?
            Pamiętam, że Wojciechowski ostro po nim jechał kilka tygodni wstecz.

Komentarz

• Podobno podpisał przedwstępną, ale się rozmyślił.

Jeden z najpopularniejszych portali piłkarskich w Polsce.

gdzieś czytałem że JW stwierdził, że też go już nie chce, bo w ataku mają lepszych. A tu bym cyk cyk 3 brameczki im wtoczył - ironia losu

może po tym meczu znowu go 'zechce'
              Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• No i gitara
                jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Jak JW nie chce Nowaka, to ja mam dla niego kluib. No, chyba że znów palnie coś o rywalizacji o miejsce w podstawowym składzie

Generalnie kolejka dla nas na plus.

Komentarz

• Ale się napinacie na tą Wisłę. "Nasi" takie same patałachy, nie ma się co czarować. Zarówno Legia jak i Wisła są tak wysoko w tabeli tylko przez to, że reszta ligi jest jeszcze bardziej żenująca. Jagiellonia wystarczy, że gra solidną piłkę i już odstawia reszte na +5 pkt. Natomiast dziewczyny to zawsze potrafią człowiekowi humor poprawić

Komentarz

• Zamieszczone przez orzechowskip2 Zobacz posta
                      "Nasi" takie same patałachy, nie ma się co czarować.
                      Ale to są NASZE patałachy. I jak wielkimi patałąchami by nie byli, są lepsi od innych patałachów. Bo są nasi

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler Zobacz posta
                        Generalnie kolejka dla nas na plus.
                        Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym zdaniem.

Ja widzę tylko dwa plus:
                        - porażkę Dyskopolo
                        - japońskiego sędzia i bohaterską postawę Witkowskiego

UB, SB, FB - co następne?

Komentarz

• Kolejka bez większych niespodzianek, 8 zwycięstw gospodarzy! Praktycznie 6 spotkań miało zdecydowanego faworyta przed meczem, cieszy wtopa dziewczyn a także Korony, mimo że nie uważam jej za poważnego kandydata do podium, to jednak trzeba ją wyprzedzić i dobrze, że umoczyli.
                          -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                          -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Nasi gwiazdorzy muszą spiąć poślady i ogać team coucha Urbana , wtedy następna kolejka może być dla nas całkiem udana . Wisła z Dysko pewnie straci jakieś punkty , Korona z Lechem też coś straci a Ruch u siebie jest groźny i Jaga może mieć problemy . Mecz z Polonią MUSZĄ wygrać .

Komentarz

• Mamy dużą szanse zostać w pierwszej trójce/dwójce na koniec tej rundy, myślę że ściśniemy poślady i będzie dobrze

Komentarz

• Zamieszczone przez foo Zobacz posta
                                w Krakowie po dzisiejszym meczu dwoch 'Cracovii' - mega fuks tych z Reymonta, cos jak w ich malomiasteczkowych derbach

Taaa...

Fart fartem ale proooszę Cię...
                                Ostatnio edytowany przez Krissu; 12902.
                                Wisła Kraków

Komentarz

Pracuję...
                                X