Trochim i Frączczak wczoraj nastrzelali troszkę goli dla Dolcanu, Wocial i Paluchowski dla Znicza też strzelają. Jutro o 14 na Gwardii (Racławicka) sparing Znicz - Stomil Olsztyn, jeśli ktoś chce sobie obejrzeć
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Podobno jest taka plotka, ze Polonia sprzeda swoje miejsce w 1 lidze.... Varsovii Warszawa."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaPodobno jest taka plotka, ze Polonia sprzeda swoje miejsce w 1 lidze.... Varsovii Warszawa.
Ale oni przecież tylko juniorów mają...OFMC
Komentarz
-
No, ale grałby tam te 'odpady' z KSP co się nie załapały do Grodziska."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
albo Karmazynowi
a tak pozatym ta liga to sie robi jak liga koszykówki, kto do wiecej ten gra :/ dajcie spokoj :/ albo zakazac takim praktyką albo zrobic lige na wzor NBA ze gra 30 druzyn nikt nie spada a miejsce mozna dostac tylko i wylacznie jak kogos sie kupi lub ktos zbankrutuje :/Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Jeśli by to się okazało prawdą, to już w ogóle byłaby niezła szopka i mam nadzieję że zakazliby takich praktyk, bo niedługo miejsce w ekstraklasie stanie się formą kapitału, o którą nie trzeba będzie walczyć na boisku a będzie sobie można kupić."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Któremuś tak, ale chyba raczej to nie jest Varsovia, nie pamiętam jednak o który klub chodziło. W każdym razie musiałaby być to Warszawa.
Odpadów jest moim zdaniem raczej za mało by zrobić z nich drużynę, dziś czytałem że pójdą do Łomży wraz z Ojrzyńskim.
PS Jędrzejczyk w Dolcanie, a do Pruszkowa wrócił Zubrzycki, poza tym Wocial od nas, Buga z Pogoni Siedlce i 3 graczy z ŁKS Łomża.podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jastrząb Zobacz postaJak już mają sprzedawać warszawskiej drużynie, to niech Olimpia kupi"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fizi Zobacz postaa pfuj... przecież ta licencja jest przecwelona :/
Jak w ogole UEFA zapatruje się na taki handel licencjami?OFMC
Komentarz
-
Raffi - Ja czytałem, ze Varsovia. I ze miałaby grać na K6. Zreszta z forum KSP się dowiedziałem, że ponoć 90minut.pl też coś na ten temat wie.."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
Komentarz