Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Cóż, jaki klub i kibice, taki właściciel... Panie Wojciechowski, ja bym ich jeszcze do wenerologa posłał. Jak nie wiedzą co mają w swoich dziobach, to kto wie czy wiedzą co mieli...
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Najciekawsze jest to, że Wojciechowski tym razem ma rację. W każdym normalnym zawodowym klubie testy medyczne zaczyna się od przeglądu klawiatury właśnie.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Najciekawsze jest to, że Wojciechowski tym razem ma rację. W każdym normalnym zawodowym klubie testy medyczne zaczyna się od przeglądu klawiatury właśnie.
Przez zęby to nawet transfery są odwoływane
(Aly Cissokho, który miał przejść do ACM)
Co nie zmienia faktu, że sposób w jaki Wojciechowski prowadzi dziewczyny jest komiczny
Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.
Ma rację, ale jak widać nie prowadzi normalnego klubu Wspomnę tylko o podpisaniu umowy z Onyszką bez testów medycznych.
Ma rację, ale jak widać nie prowadzi normalnego klubu Wspomnę tylko o podpisaniu umowy z Onyszką bez testów medycznych.
Jeśli przeczytasz uważnie mojego posta, zorientujesz się, że użyłem zwrotu "tym razem".
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Podoba mi się miejsce Lecha.Nie mogi być gorsi od nas i tez zawitali na koniec tabeli.Takiego sezonu to dawno nie było, choć cały czas uwazam ,że na koniec wróci wszystko do jako takiej normy.Może jedynie Wisła nie podoła.
Jaga i Korona podpuchną trochę i spadną trochę niżej.
Moim zdaniem może trochę wróci to do normy ale akurat co do Jagi to moim zdaniem grają najładniej w lidze i należy im się to miejsce na którym teraz są (na tą chwilę of course)
Cieszmy się z małych rzeczy bo wzór na szczęście w nich zapisany jest
Mi się wydaje, że Korona faktycznie nie wytrzyma do konca sezonu, ale Jaga może zdobyć mistrza. Co do Wisły i Lecha, to Lech za dużo straci do czołówki przez LE(skupiaja się na niej a Ekstraklase odpuszczają, przynajmiej tak to wygląda) a Wisła nie da rady się wygrzebać. No a my myśle że miejsce w 3 to na 100%, ale powinno byc troche wyżej
Transport, przeprowadzka, wywozy, utylizacja mebli, agd, rtv. Zapraszam na priv
Moim zdaniem może trochę wróci to do normy ale akurat co do Jagi to moim zdaniem grają najładniej w lidze i należy im się to miejsce na którym teraz są (na tą chwilę of course)
Jeżeli Jaga nie wyprzeda składu (już słychać o Grosickim w Polonii), a mądrze się wzmocni (jak widać transfery to ich mocna strona) to będzie w czubie.
Wiem, było już...ale chujowo jak słychać gniazdowego Wisły w TV.
jeszcze gorzej się patrzy na ich grę.
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz