Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Adinn Zobacz posta
    ale tragicznie wygląda jak prowadzący doping na Górniku drze się przez megafon i słychać to z ekranu tv.
    Takie ustawienie studia/mikrofonów.
    "Oto me królestwo, oto dokąd dążę, tu panował będę jako Bel-Air książę."

Komentarz

• Jak tak dalej pojdzie to po tej rundzie Jadzka bedzie miala wiecej punktów niż Legia, Wisla, Lech razem wziete
      Spoko, jedno miejsce w strefie spadkowej jest już zabukowane dla Cracovii, więc stres nieco mniejszy Byle tylko na tym drugim siedzonku upchnąć Lecha...

Komentarz

• Zamieszczone przez Sgt. Zobacz posta
        Spoko, jedno miejsce w strefie spadkowej jest już zabukowane dla Cracovii, więc stres nieco mniejszy Byle tylko na tym drugim siedzonku upchnąć Lecha...
        i będą mieli największy stadion w pierwszej lidze

osobiście wolałbym żeby drugie miejsce do spadku zajęła Wisełka. Niech się nożyki tną w pierwszej lidze! z bardziej realnych kandydatów do spadku nie miałbym nic przeciwko Polonii Bytom.

Komentarz

• Wisła i Craxa do II ligi out!

Komentarz

• Zamieszczone przez mizal Zobacz posta
            Wisła i Craxa do II ligi out!
            chyba do I ligi, a jak mamy już koncert życzeń to Cracovia i Lech won z ekstraklasy.
            LEGIA TO MY
            Freedom for Mary Wagner!!!

Komentarz

• Żeby się nie okazało, że Jagiellonia i Korona "spuchną" tak jak Zagłębie i Bełchatów puchły w sezonie 2006/2007...

Komentarz

• Ja proponuję ograniczyć napinkę i skupić się na sobie

Utrzymania sobie jeszcze nie zagwarantowaliśmy.

UB, SB, FB - co następne?

Komentarz

• Niezly show w tym weekendzie widzielismy. Cabaj przebil jednak wszystkich

Mysle ze wpuszczanie Boukhariego przez trenera musi miec jakis podtekst... nie wiem tylko czy finansowy czy moze uczuciowy... Przeciez ten koles to jakies nieporozumienie.
                  http://www.projektpilecki.pl/

Komentarz

• Legia w tym roku będzie miała Mistrza. Zobaczycie mogę przyjąć zakłady

Komentarz

• W tym sezonie mistrza może mieć nawet Górnik Zabrze czy Widzew. Wszystkie wyniki są tak z d*py, że nie da się przewidzieć żadnej sytuacji.

Komentarz

• Miszcz będzie z północy
                        Lechia Gdańsk - precz z komuną !

Komentarz

• Zamieszczone przez PATOwrajter. Zobacz posta
                          Legia w tym roku będzie miała Mistrza. Zobaczycie mogę przyjąć zakłady
                          wchodzę z trzema tysiącami, kurs ?
                          Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• A tam tysiącami od razu.

Komentarz

• Poczułem łatwy zarobek to i suma w miarę ;]
                              Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez AK47 Zobacz posta
                                Ja proponuję ograniczyć napinkę i skupić się na sobie

Utrzymania sobie jeszcze nie zagwarantowaliśmy.
                                Co racja

Ale obiektywnie trzeba przyznać, że wyniki Wisły i Lecha cieszą. Szkoda, że Jaga ucieka, ale nie gra jakoś nadzwyczajnie na wyjazdach i może kilka punktów stracić.

Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...

Komentarz

Pracuję...
                                X