Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zbiera doświadczenie.....i to dobre i to złe.
Myślę, że powinien wcześniej zastosować murarkę ala Legia, bo gdzieś od 75 minuty słabli w oczach, a Raków się napędzał.
PS. Tak obserwując to spotkanie, to Raków pokazał taki wolno rozpędzający się walec, przynajmniej tak to wyglądało w Płocku, tym bardziej cieszy to, jak my żeśmy ten walec absolutnie zastopowaliKomentarz
-
Wisła Płock, wielkie asiory, kandydat do MP sprzed paru miesięcy. I akurat musieliśmy trafić na mecz na wyjeździe z nimi jak w tej swojej formie byli i go przejebać.
W ogóle w tym sezonie powrócił demon wszystkich sezonów z przegranymi mistrzostwami - pogubione punkty ze spadkowiczami:
Miedź -2
Lechia -3
Wisła Płock -3 / Śląsk na razie -2 / Korona -2.Komentarz
-
Jak raczej staram się nie obwiniać sędziów za nasze porażki, tak tym razem ewidentnie nas przekręcili ze Stefańskim na VAR.
Inna kwestia, że to był kolejny mecz, w którym zabrakło nam skutecznego napastnika, takiego Pekharta i nie trzeba by się przejmować sędziami.
Moim zdaniem dopóki takiego napastnika nie będziemy mieć, dopóty będziemy mieć małe szanse na walkę o mistrza do końca.Komentarz
-
To nie działa tak, że ja oglądam sytuacje wtedy, kiedy mi się chce, tylko kiedy jestem tam zaproszony. Koledzy z wozu uznali, że ten kontakt był niewystarczający i nie wpłynął na jakość zagrania. Zostawiliśmy to tak, jak było na boisku.
Kuba L. Mam takie same spostrzeżenia. Pogoń stwarza naprawdę sporo sytuacji, ale brakuje jej killera z prawdziwego zdarzenia. Zahovic... no cóż, nie nadaje się. Almqvistowi czasem coś wyjdzie, ale to za mało.Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.Komentarz
-
Jak raczej staram się nie obwiniać sędziów za nasze porażki, tak tym razem ewidentnie nas przekręcili ze Stefańskim na VAR.
Inna kwestia, że to był kolejny mecz, w którym zabrakło nam skutecznego napastnika, takiego Pekharta i nie trzeba by się przejmować sędziami.
Moim zdaniem dopóki takiego napastnika nie będziemy mieć, dopóty będziemy mieć małe szanse na walkę o mistrza do końca.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...Komentarz
Komentarz