Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Moriarty
    Jest jeszcze Canal + Sport 3 i Canal + 4K i tam leci.
    Tych nie mam.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70

Tych nie mam.
      Ja mam C+ online, może tam jest inaczej.
      Bazinga!
      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Marek po co ci był ten Płock?
        Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zbiera doświadczenie.....i to dobre i to złe.
          Myślę, że powinien wcześniej zastosować murarkę ala Legia, bo gdzieś od 75 minuty słabli w oczach, a Raków się napędzał.
          PS. Tak obserwując to spotkanie, to Raków pokazał taki wolno rozpędzający się walec, przynajmniej tak to wyglądało w Płocku, tym bardziej cieszy to, jak my żeśmy ten walec absolutnie zastopowali

Komentarz

• Wisła Płock, wielkie asiory, kandydat do MP sprzed paru miesięcy. I akurat musieliśmy trafić na mecz na wyjeździe z nimi jak w tej swojej formie byli i go przejebać.

W ogóle w tym sezonie powrócił demon wszystkich sezonów z przegranymi mistrzostwami - pogubione punkty ze spadkowiczami:
            Miedź -2
            Lechia -3
            Wisła Płock -3 / Śląsk na razie -2 / Korona -2.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
              A jak Pogoń wczoraj w Zabrzu Kwiatkowski wyruchał....
              Jak raczej staram się nie obwiniać sędziów za nasze porażki, tak tym razem ewidentnie nas przekręcili ze Stefańskim na VAR.

Inna kwestia, że to był kolejny mecz, w którym zabrakło nam skutecznego napastnika, takiego Pekharta i nie trzeba by się przejmować sędziami.
              Moim zdaniem dopóki takiego napastnika nie będziemy mieć, dopóty będziemy mieć małe szanse na walkę o mistrza do końca.

Komentarz

• To nie działa tak, że ja oglądam sytuacje wtedy, kiedy mi się chce, tylko kiedy jestem tam zaproszony. Koledzy z wozu uznali, że ten kontakt był niewystarczający i nie wpłynął na jakość zagrania. Zostawiliśmy to tak, jak było na boisku.
                Jeśli faktycznie taka jest "procedura" no to jednak głównie wina Stefańskiego. Ale przekręt niesamowity, może kosztować podium.

Kuba L. Mam takie same spostrzeżenia. Pogoń stwarza naprawdę sporo sytuacji, ale brakuje jej killera z prawdziwego zdarzenia. Zahovic... no cóż, nie nadaje się. Almqvistowi czasem coś wyjdzie, ale to za mało.
                Bazinga!

Komentarz

• Zamieszczone przez Kuba L.

Jak raczej staram się nie obwiniać sędziów za nasze porażki, tak tym razem ewidentnie nas przekręcili ze Stefańskim na VAR.

Inna kwestia, że to był kolejny mecz, w którym zabrakło nam skutecznego napastnika, takiego Pekharta i nie trzeba by się przejmować sędziami.
                  Moim zdaniem dopóki takiego napastnika nie będziemy mieć, dopóty będziemy mieć małe szanse na walkę o mistrza do końca.
                  Może niech poprostu Grosik z kolegami przestaną klepać piłeczkę w polu karnym
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• No to Kwiatkowski będzie mógł się zrehabilitować szybko. Tym razem na varze w finale LM .
                    Bazinga!

Komentarz

• No i pięknie kutasina Śpiączka spuścił kolejny klub w swojej karierze

Oby szybko nie wrócili !!
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zestaw spadkowiczów naprawdę zacny (tj. za nikim nie będę tęsknił).

Komentarz

• Taka tam ciekawostka statystyczna - poniżej zestawienie zdobyczy punktowej z miejscami 1-9 oraz 10-18, a także kto i ile zdobył punktów z jakim miejscem.

Komentarz

• To pokazuje jak frajersko spadł Płock... mocnym zabierał punkty. W dodatku sporo. Ze słabymi 14 pkt...
                            Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Śląsk gryząc murawę choćby przez I połowę pokazał w porownaniu do Płocka, że utrzymanie im się bardziej należy.
                              nie dużo brakowało a prowadziliby dwoma bramkami.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                                No i pięknie kutasina Śpiączka spuścił kolejny klub w swojej karierze

Oby szybko nie wrócili !!
                                Jest jak talizman! Bierzesz go do drużyny i masz gwarancję pewnego efektu
                                I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                                Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎