Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nudny to Ty jestes, po kazdym zermisowanym/przegranym meczu Legii, kiedy wylazisz jak szczur z nory i strugasz madrale.
    To nie ja udaje wszechwiedzacego i dopisuje komus na forum 6 punktow. I to nie ja robilem z nich swietnie zbilansowana druzyne, ktora rozsmaruje nas z palcem w doopie a w tebali bedziemy z daleka ogladac ich plecy.Wyglupiles sie tradycyjnie
    i tyle. Jak Lech wystartowal podobnie do nas nagle straciles entuzjazm do pisania postow. Spoko, im sie udalo przelamac kryzys, nam nie. Tamten nasz sezon to byl totalny koszmar, ktory trudno wytlumaczyc nawet polityka kadrowa Mioduskiego. A co do pucharow, to nalezy pamietac, ze mysmy grali w Lidze Europy a oni Konferencji, takie jak to mawiasz, detale
    Ps> do lolcontentu zaliczyles tez swoje posty?

Komentarz

• Pamiętam jak pisał o obniżeniu standardów i jaraniu się ligą konferencji w kontekście Legii Mioducha, a teraz onanizuje się pod Amicę w tychże rozgrywkach. O losie.
      A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Bonhart Zobacz posta
        Nudny to Ty jestes, po kazdym zermisowanym/przegranym meczu Legii, kiedy wylazisz jak szczur z nory i strugasz madrale.
        mowilem Ci już kilka razy, ze jak chcesz dyskutować to chociaż nie obrażaj.
        ]
        To nie ja udaje wszechwiedzacego i dopisuje komus na forum 6 punktow. I to nie ja robilem z nich swietnie zbilansowana druzyne, ktora rozsmaruje nas z palcem w doopie a w tebali bedziemy z daleka ogladac ich plecy.Wyglupiles sie tradycyjnie
        i tyle.
        w którym miejscu się tak wygłupiłem?
        mowilem Ci pare dni temu przestań przeinaczać.
        aczkolwiek tak maja kadrowo dużo lepsza drużynę od nas.
        to gdzie kto będzie to pokaże tabela na koniec sezonu.

nie wiem czy wiesz ale forum to takie miejsce gdzie się wymienia poglądy. I potem życie weryfikuje kto ma racje i nie ma to nic wspólnego z „wszechwiedzeniem”. Aczkolwiek nie ukrywam przyjemnie jest mieć racje np w temacie Mioducha 5 lat temu. Chociaż dla dobra Legii wolałbym się pomylić ale cóż… jakie życie taki rap.

ja wiem, ze z perspektywy czasu najwygodniej jest mnie obrażać po tym co kto pisał od 5 lat…

Jak Lech wystartowal podobnie do nas nagle straciles entuzjazm do pisania postow. Spoko, im sie udalo przelamac kryzys, nam nie.
        nie wiem czy wiesz ci to urlop ale ok. Obiecuje, ze teraz już nie będę tracił entuzjazmu.
        ale stosując twój sposób myślenia to ja straciłem entuzjazm a Ty z banda zyskales.

A co do pucharow, to nalezy pamietac, ze mysmy grali w Lidze Europy a oni Konferencji, takie jak to mawiasz, detale
        wyjasnij mi proszę różnice pomiędzy czwartkowym meczem w Lidze Europy od czwartkowego meczu w Lidze Konferencji ? I jak się ma czwartkowy mecz w lidze Europy na grę w ekstraklasie a czwartkowy mecz w lidze konferencji na grę w ekstraklasie ?

Ps> do lolcontentu zaliczyles tez swoje posty?

Nie, moich nie
        Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.
        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
          Pamiętam jak pisał o obniżeniu standardów i jaraniu się ligą konferencji w kontekście Legii Mioducha, a teraz onanizuje się pod Amicę w tychże rozgrywkach. O losie.
          Standardzik

Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta

aczkolwiek tak maja kadrowo dużo lepsza drużynę od nas.
          to gdzie kto będzie to pokaże tabela na koniec sezonu

Czy aby na pewno kolega jest na właściwym forum

Komentarz

• A ja Ci ostatnio rowniez pisalem, jak sugerowales, ze „ciagle Cie obrazam” - zacytuj chociaz ze dwa posty.
            Jakos dziwnym trafem zawsze masz urlop, jak Twoje tezy nie znajduja potwierdzenia w rezultatach na boisku, ale zawsze jak Legia przegra doznajesz wzmozenia… Przypadek? Nie sadze.
            A jesli mam Ci wyjasniac roznice miedzy meczem z Leicester, a Hapoelem Ber Szewa, to wybacz, ale jak to mawial Franz Maurer: „nie chce mi sie z Toba gadac”.
            Wracam do ogladania meczu swojej druzyny. A Tobie zycze swietnej postawy Twoich pupili z Poznania jutro w meczu z Miedzia, to ten zalagly, nie? Czyli pewniaczek
            Pozdro

Komentarz

• Umiarkowanie udanie weszła w rundę wiosenną szczecińska Pogoń.

Komentarz

• Wszak to Ekstraklasa w całej okazałości. Śląsk dostaje u siebie trójkę z Zagłębiem, by za tydzień wygrać w Szczecinie 2:0. Bukmacherzy lubią to

Komentarz

• Jeszcze 2-3 kolejki i w grze o puchary zostaną 3 drużyny. Reszta będzie pewnie dawać dupy Rakowowi.
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Ishak w tej rundzie wygląda tak jakby w przerwie zimowej przylecieli do niego kosmici z filmu "Space Jam" i ukradli mu talent. Niby strzelił dwa gole ale to do pustaka i karny po prośbie, a w normalnej formie miałby ich już z 5 w tych trzech meczach. No ale pewnie i tak zostanie królem strzelców bo w tym sezonie napastnicy w tej lidze to jakiś żart. Szkoda że Henriquez też jest pokraką bo te setki mogły się dziś na Lechu zemścić.
                    -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                    -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
                      Ishak w tej rundzie wygląda tak jakby w przerwie zimowej przylecieli do niego kosmici z filmu "Space Jam" i ukradli mu talent. Niby strzelił dwa gole ale to do pustaka i karny po prośbie, a w normalnej formie miałby ich już z 5 w tych trzech meczach. No ale pewnie i tak zostanie królem strzelców bo w tym sezonie napastnicy w tej lidze to jakiś żart. Szkoda że Henriquez też jest pokraką bo te setki mogły się dziś na Lechu zemścić.
                      Tyle dobrych sytuacji miał w tych meczach?

Komentarz

• Wychwalana Cracovia dostaje właśnie w czapkę 2-0 w Kielcach, oczywiście do końca meczu jeszcze kawałek, natomiast i tak nie widzę innej opcji niż ogranie ich swobodnie i rewanż za ten fatalny mecz z rundy jesiennej.
                        "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Nie możliwe!
                          W czapę od Korony?
                          Zdecydowanie najsłabszej drużyna w lidze, która jeśli będzie wyżej niż na 18 miejscu to wzbudzi zdziwienie?
                          koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Craco-koty
                            Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Tylko żeby nasi nie podeszli do niedzielnej potyczki przez pryzmat tego meczu, bo Korona akurat jeździła na dupach aż miło, więc to nie tak, że ta Craxa taka słaba, zresztą na nas zepnie się na 150% i łatwo nie będzie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kucharz Zobacz posta
                                Tyle dobrych sytuacji miał w tych meczach?
                                Trochę tego było, spokojnie mógł dołożyć po jednym trafieniu w każdym meczu. Wiadomo że wszystkiego się nie strzeli ale on miał z 7-8 dogodnych sytuacji.
                                -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                                -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

Pracuję...
                                X