Normalnie, wyszarpywac kolejne zwyciestwa i liczyc, ze im sie jeszcze zdarza 3 takie mecze. Szanse na to niezbyt duze, ale trzeba chociaz probowac wywierac presje i nie ulatwiac im sprawy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Z jednej strony tak, z drugiej to slabosc Warty. Rakow prawie na stojaco jechal z nimi cala druga polowe, a Warta nawet w 11 latala za ta piłka jak glupia i nie dawała rady. Takich frajerow jak ta warta to ze swieczka szukac, jak widac gen przegrywu sie szybko rozprzestrzenia w miescie
Komentarz
-
Niezły mecz w łódzkim kurwidołku, dobry wynik dla nas cała czołówka potraciła punkty. Oby nasi jutro wygrali choćby minimalnie."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Dawno nie było takie kumulacji. Oby nasze grajki się jutro nie obsrały.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz postaDawno nie było takie kumulacji. Oby nasze grajki się jutro nie obsrały.Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
Po meczach zespołów z czołówki widać że wszyscy są w niezłej formie. Tak wiem, że nikt nie wygrał ale Lech z Rakowem powinni swoje mecze wygrać. Mieli po prostu pecha z im nie wpadło. Raków nawet w 10 zepchnął Wartę do obrony. W następnych meczach będą pewnie punktować. Tak to na obecną chwilę widzę. Pogoń z Widzewem też pokazały się przyzwoicie. Musimy więc od początku punktować, bo marginesu błedu nie mamy."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz postaDawno nie było takie kumulacji. Oby nasze grajki się jutro nie obsrały.
Komentarz
-
Zamieszczone przez wklepack Zobacz posta
Jak zobaczyłem wyniki to pomyślałem... będzie w papę. Obym się mylił..
Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Huxley Zobacz posta
Na tym kartoflisku będzie trudno o jakąkolwiek grę, handicap dla przecinaków z Korony...„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Szkoda, że to już w Wielkim Poście wypada...Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
W miniony wtorek doszło do niespodziewanego transferu Davo. Piłkarz Wisły Płock, najlepszy strzelec Ekstraklasy, odszedł do KAS Eupen. W dodatku odszedł za bezcen, bo - według Piotra Koźmińskiego - Belgowie nie zapłacili nawet miliona euro.
(...)
Kolejnym zaskoczeniem są natomiast warunki, jakie wynegocjowała Wisła. Niestety jest to zaskoczenie negatywne, bo gwiazda całej ligi odeszła za mniej niż milion euro. Jednocześnie, przynajmniej według Koźmińskiego, była to kwota przekraczająca 500 tysięcy.
Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/wisla-p...en/205258-n„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
Komentarz