A czego się spodziewaliście po Wiśle? Stracili całą linię defensywną, Sobolewski i Żurawski dorabiają już do emerytury, a nowe nabytki nie dają rady. Sytuacja podobna, jak nie gorsza niż u nas.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Kiedyś, po stracie gola ze średniakami i zespołami z dołu tabeli uśmiechali się pod nosem i strzelali po 3, 4 gole.
Obecnie, choć pprzyznaje, nie śledzę składów, nie potrafie wymienić nikogo z ich skład, prócz Brożków, Sobolewskiego i Małeckiego.
Takie czasy, u nas też był Zielinski, jest Komorowski.No hay otro como Durán.Komentarz
-
Jasnowidz? Obstawiaj i daj numery totka.
Dzisiaj zagrali padake roku i widac bylo ze kopacze maja centralnie w dupie wszystko.
Watpie bysmy mogli ich przebic...Nawet ze Skorza i Mezenga.
PS: To nie jest Wiselka, nie ma tez Lesiunia Polonijki i Areczki....Komentarz
-
A co do tytułu padaki roku to myślę, że ich zeszłotygodniowy mecz z Bełchatowem jest groźnym kontrkandydatem. Ale poziom trzymają, nie ma co...Ostatnio edytowany przez Orzech; 10388.Komentarz
-
ale jedno trzeba im przyznać ! Ustabilizowali formę i co mecz grają to samo %-)Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"Komentarz
-
-
Komentarz
-
Wczoraj Wisla zagrala padake, dzisiaj dziewczyny w czarnych koszulach nocnych tez kopaly sie po czolach. Ida na mistrza jak nic... "Wielcy faworyci" daja ciala... ciekawie bedzie wygladala tabela po rundzie.
PS: Iwanski jest psychicznie:
1)Twardy
2)ChoryKomentarz
-
Wisła robi wszystko aby ich wtabeli minąć a My robimy wszystko aby Wisła Nam odskoczyłaLEGIA TO MY
Freedom for Mary Wagner!!!Komentarz
Komentarz