Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez LioneL Zobacz posta

Nie do końca tylko Kamiński, bo również wypożyczeni Kownacki (którego mogli wykupić, ale tego nie zrobili) i Kędziora oraz nie przedłużyli kontraktu z Tibą i puścili Ramireza.

Jeśli chodzi o Legię, to 2 lata temu pozbyli się "całej" prawej strony, tj. Juranovica, Wszołka i Vesovica. No i odszedł jeszcze SzabanSzabanow
    Mowa była o wykupieniu, a tutaj przytaczasz większość przypadków, gdzie kluby z tych graczy zrezygnowały, bądź nie mogły sobie pozwolić na przedłużenie wypożyczenia. W obecnym Rakowie takich graczy praktycznie nie ma.
    "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Po dzisiejszym 0:3 ze Stalą, Zagłębie notuje czwartą porażkę z rzędu.
      Jeżeli Stokowiec po takiej serii nie wyleci na bruk, to będę szczerze zdziwiony

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta
        Po dzisiejszym 0:3 ze Stalą, Zagłębie notuje czwartą porażkę z rzędu.
        Jeżeli Stokowiec po takiej serii nie wyleci na bruk, to będę szczerze zdziwiony
        Podonno Waldek King wskakuje na jego miejsce. I to akurat dla nas nie fajne info bo zapewne zrobi tam porzadek a my mamy tam wyjazd.

Komentarz

• Vuko posklejał.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ma(L)kontent Zobacz posta
            Vuko posklejał.
            Nie wiem na co oni liczyli zwalniając zasłużonego trenera 3 kolejki przed końcem rundy. Wiadomo że nowy tego nie poukłada w 2 tygodnie. Tymczasem Warta pewnie 3 sezon z rzędu skończy sobie w środku tabeli.
            -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
            -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• W Szczecinie dobry wynik dla nas.

Komentarz

• Pogoń na własnym stadionie dostaje konkretny łomot od Górnika. "G...wno w wiodrze" strzela bramkę z połowy boiska...

Komentarz

• Co ten Raków... 10 minut i po meczu.. irytujący zaczynają być...
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Totalne zaskoczenie.
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Wg mnie na nich trzeba po prostu wyjść na dużej kvrwie i jeździć na dupie od pierwszej do ostatniej minuty.
                      Przede wszystkim widać jak dobrze są przygotowani fizycznie: gra na wyprzedzenie, doskok, błyskawiczny powrót, brak straconych piłek, etc.

Komentarz

• Cracovia jakoś dała radę.
                        #MioduskiOut

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                          Totalne zaskoczenie.
                          Dla mnie nie, ale liczyłem, że jakiś spadek formy będzie a wszystko wskazuje, że na koniec rundy będzie u nich +7 (jeśli nie więcej...) trochę dużo
                          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Pogoń też "totalne zaskoczenie“?
                            Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• W końcu spuchną. To jest ekstraklasa.
                              Bazinga!
                              Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
                                Co ten Raków... 10 minut i po meczu.. irytujący zaczynają być...
                                Świetnie w lidze, ale co ugrali w Europie? Jeden wielki murzyński ch...
                                Szacun za punktowanie w najlepszej lidze Europy, ale wciąż nic dalej.
                                I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                                Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

Pracuję...
                                X