Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zaraz będzie ból dupy o Tomasiewicza jak w pięciu meczach zaliczy jedną asystę, że dlaczego go kilka lat temu odpuściliśmy i to kolejna kompromitacja Mioducha vel Kodziarza.

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
      To teraz uporządkujmy fakty:
      1. Cracokoty
      2. Rakokoty
      3. Lechokoty
      4. Pogokoty

Czy mamy w tej lidze jakieś inne koty, których rzecz jasna my nie mamy? Czy być może ktoś wypadł z tej listy? Czy teraz będą Piastokoty? Bo czasem z tygodnia na tydzień zachodzą rotacje i ciężko w tym się połapać
      Piastokotów nie będzie. Raczej: "Każdy kto ogląda ekstraklasę wie że Piast to drużyna na spadek". I wtedy jak przegrają to będzie można powiedzieć: " miałem racje, Piast to ogóry, no ale forumka się nie zna, bo nie ogląda". W razie wygranej Piasta wiadomo, " Vuko posklejał, a tyle było z niego podśmiechujek".

Komentarz

• Szalenie ważny mecz jutro, jak przegramy to lecimy znowu w dół.
        I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
        Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Sezon należy do Rakowa ,pewnie jeszcze stracą punkty nieraz lecz takie wygrane w ostatniej minucie podnoszą morale w drużynie.
          Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Dramat, jak oni nawet wygrywaja w Poznaniu. Liczyłem, że straca dziś jakieś punkty. Ciężko będzie ich przegonić. Niby mamy z nimi mecz u siebie ale musieliby zaczać tracić punkty na co się nie zapowiada.

Komentarz

• Ale ten Brom roz.jebał prace Skorży. Dramat 3 raz oglądam mecz Amici w tym sezonie i serio oni grają tragicznie Liczyłem , że będzie remis.
              Raków jest słaby niemniej punktuje .. niestety.

Komentarz

• Zamieszczone przez felixxx Zobacz posta
                Dramat, jak oni nawet wygrywaja w Poznaniu. Liczyłem, że straca dziś jakieś punkty. Ciężko będzie ich przegonić. Niby mamy z nimi mecz u siebie ale musieliby zaczać tracić punkty na co się nie zapowiada.
                Licze na to , że my u sb ich yebniemy a Lech na wiosne zacznie grac na tyle dobrze , że ich zabierze punkty w Czestochowie wyjscia miec innego nie będzie

Komentarz

• Pozdrowienia dla dzbanków co sobie dworowali jak Raków odpadał z pucharów. To teraz macie październik i w temacie MP w zasadzie pozamiatane. Wystarczy popatrzeć jak oni wyglądali w Poznaniu, a jak my.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
                    Pozdrowienia dla dzbanków co sobie dworowali jak Raków odpadał z pucharów. To teraz macie październik i w temacie MP w zasadzie pozamiatane. Wystarczy popatrzeć jak oni wyglądali w Poznaniu, a jak my.
                    Nie pisz takich rzeczy bo zostaniesz nazwany fanem Rakowa i innych Lechów

Komentarz

• Tia, połowy sezonu jeszcze nie ma i "w temacie MP w zasadzie pozamiatane".
                      Bazinga!
                      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Do tego w Ekstraklasie. Rok temu pewnie też ich koronowali na kilka kolejek przed końcem
                        Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Co roku było narzekanie że wygraliśmy Mistrzostwo słabości ligi. Teraz jak jest mocny rywal to też źle
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Raków jest mocny i był w zasadzie cały czas... Jak ktoś tego nie widział no to sorry. Liczyłem na podział punktów ale gen przegrywu u zachodnich dał się we znaki. No nic trzeba liczyć na wpadki Rakowa, jednocześnie robiąc samemu maksa
                            Ostatnio edytowany przez Bootleg; 7875.
                            Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
                              Pozdrowienia dla dzbanków co sobie dworowali jak Raków odpadał z pucharów. To teraz macie październik i w temacie MP w zasadzie pozamiatane. Wystarczy popatrzeć jak oni wyglądali w Poznaniu, a jak my.
                              Mam nadzieję, co pokaże w jakimś stopniu nasz kolejny mecz i ogólnie końcówka tej rundy, że wówczas jeszcze byliśmy na etapie zatrybiania schematów treneiro, bo ostatnie nasze mecze pokazały, że ów zatrybianie przeszło w fazę realizacji i tak sobie myślę, że jeżeli faktycznie tak jest, to w tym Poznaniu obecnie wyglądali byśmy pewnie lepiej, na ile lepiej trudno powiedzieć, niemniej wiara kibica pozwala sądzić, że dużo lepiej

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                                Sezon należy do Rakowa ,pewnie jeszcze stracą punkty nieraz lecz takie wygrane w ostatniej minucie podnoszą morale w drużynie.
                                Jest nadzieja.

Komentarz

Pracuję...
                                X