Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szkoda, że z nimi gramy dopiero za dwa miesiące. Już pewnie van den Broma dawno nie będzie.
    „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Dobrze, że oni mają tam w Poznaniu długą ławkę.

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
        Szkoda, że z nimi gramy dopiero za dwa miesiące. Już pewnie van den Broma dawno nie będzie.
        Gdyby dzisiaj przegrali i w czwartek odpadli to w piątek już by go nie było.
        A tak to jest jeszcze szansa.

Komentarz

• Niebieska flaga "WIELKI KKS" w domu pewnego użytkownika w dalszym ciągu opuszczona do połowy nomen omen kija od szczotki.

Komentarz

• Oj tam oj tam, oni MAJĄ skład na top 3

Edit: Włodarczyk w meczu z Rakowem pokazuje dlaczego w L nie grał...
            Ostatnio edytowany przez Paulista; 166178.

Komentarz

• Zamieszczone przez Paulista Zobacz posta
              Oj tam oj tam, oni MAJĄ skład na top 3
              Co to w ogóle znaczy mieć skład na top3 w ekstraklasie? przeciętny kopacz w tej lidze przeplata sezony dobry z takimi gdzie wyglądają na boisku jak gość z 3ligi

Komentarz

• Dokładnie. I dlatego pisanie przez kogoś że wziąłby pół składu cracovii do L bo wygrała 3 mecze jest śmieszne i żałosne.

Komentarz

• Już pół składu braliśmy z Piasta swego czasu, z Pogoni, Lecha, Cracovii i Lecha. Zaraz pewnie dojdzie jeszcze 1/3 składu Wisły Płock Tylko gdzie ich wszystkich pomieścić?
                  Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz posta
                    Już pół składu braliśmy z Piasta swego czasu, z Pogoni, Lecha, Cracovii i Lecha. Zaraz pewnie dojdzie jeszcze 1/3 składu Wisły Płock Tylko gdzie ich wszystkich pomieścić?
                    Nie zapominaj jeszcze o wszystkich wychowankach, których oddaliśmy do innych klubów, a których powinniśmy zatrzymać. Mielibyśmy kadrę liczącą pięćdziesięciu zawodników.

Tak w ogóle, Marciniak dolicza siedem minut w meczu Górnika z Rakowem. Kurva, na jakiej podstawie..

Komentarz

• Rakow zdaje sie ze tez w pysk (1 min do konca)…
                      Fatalnie ulozyly sie wyniki w tej kolejce dla naszego eksperta.

Komentarz

• Muszę powiedzieć, że jeśli w Poznaniu zwolnią trenera mimo, że zatrudnili go tuż przed pucharami i ten musi wystawiać bocznych obrońców na środku, bo tych po prostu nie ma to będzie to jeszcze lepsza jazda niż u Mioducha. Śmieszne,że 3 rok z rzędu w polskiej piłce dzieje się to samo, a nikt nie potrafi zidentyfikować problemu i 3 rok z rzędu po prostu wyleci trener. Jestem przekonany, że nawet Jurgen Klopp by sobie u nich nie poradził i nie spowodował, se nagle zaczną wygrywać tak jak nie poradziłby sobie u nas w październiku ubiegłego roku.
                        Wyeksploatowany zespół, walczący do końca o mistrzostwo, potem krótka przerwa, brak zmienników. I skutkiem jest potem zmęczenie fizyczne i psychiczne, co chwilę wyjazdy, dwa treningi w tygodniu, dwa słabsze mecze, ktoś wypada, więc jego zmiennik jest przeciążony, on też zaraz wypada i tak się to toczy.
                        Mam tylko nadzieję, że nie odpadną z tymi Islandczykami. Mają ich, a potem Dungelange. Nawet grając totalny pazdzierz są w stanie jakoś te mecze przepchnąć tak jak my przepchnelismy kiedyś Dundalk.
                        A jak wejdą do grupy to według mnie na 100% skończą sezon w środku tabeli, bo nie ma takiego magika, który im teraz to tak ułoży,że będą w stanie grać co 3 dni z sukcesami.

Komentarz

• Zamieszczone przez Bonhart Zobacz posta
                          Rakow zdaje sie ze tez w pysk (1 min do konca)…
                          Fatalnie ulozyly sie wyniki w tej kolejce dla naszego eksperta.
                          Ekspierda jak na mój gust i być może mokrego od snów o potędze wronieckich k ...
                          Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Ten ich wanderbąk ponoc zadowolony z postawy druzyny w Lubinie. Takze mam nadzieje, ze pilkarze kuchenkorza wezma sobie komplementy do serca i z rowna pasja i werwa beda podchodzic do kolejnych meczow ekstraklapy.

Komentarz

• Ciekawe ile punktów mieliby dziś w lidze gdyby nie mieli tak szerokiej kadry.

Komentarz

• Na minusie raczej by nie byli, bo tylko ten kierunek ewentualnie bierzemy pod uwagę

#lechszerokakadra

Komentarz

Pracuję...
                                X