Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
    Zawsze jakieś pocieszenie tego h.ujowego sezonu
    dawno taki szczeliwy w poniedzialek do roboty nie szedłem

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: z24318724Q.jpg
Wyświetleń: 1396
Rozmiar: 30,1 KB
ID: 2625273 tajemniczy inwestor z Kambodży był najlepszym odcinkiem tej telenoweli

Komentarz

• pan hartling się z tego śmieje

Komentarz

• Niech idą w ch#j.

Czekam z niecierpliwością na komentarz Bogusia. Bo widzę, że na razie tylko pogratulował na ćwierkaczu kuchenkorzowi mistrzostwa.

Edytka:

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: FS0O0SyXwAAPXTG?format=jpg&name=900x900.jpg
Wyświetleń: 1314
Rozmiar: 18,1 KB
ID: 2625277

Jeszcze tylko wpierdol i wakacje

Ostatnio edytowany przez Sugarman; 71813.
          „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Harry Potter nie pomógł. Derbów w Krakowie chyba długo nie będzie.
            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Werten Zobacz posta
              Z naszych największych rywali w ostatnich dekadach najmniej nie lubiłem GTS-u. Dziewczyny to wiadomo, spadek Ruchu niesamowicie mnie ucieszył bo zasłużyli jak mało kto, Żabole tak samo nie cierpie, kompleksy wronieckich plus wiocha z Podlasia. O kurvach z Łodzi bym zapomniał, ale człowiek się przyzwyczaił, że kopią się niżej. Wisły oczywiście też, ale czegoś będzie brakowało, bo super ciekawe mecze, rywalizacja kibicowska, b.ól du.py w ostatnich latach przy Reymonta jak na ich terenie się bawiliśmy.

No ale o żałowaniu kogokolwiek nie ma mowy. Takie to były cio.ty w tym sezonie, że głowa mała. Zasłużyli na to w pełni. I zabawnie teraz wygląda to, że za całe zło i bagno obwiniano sharksów, a to "zbawcy" z Kubusiem, Wuja i resztą rodziny Błaszykowskich, plus bujający w obłokach Królewski swoimi pomysłami, "profesjonalizacją" i nowym otwarciem zgotowali im ten los. Taka ironia losu Mieli naprostować i naprostowali. Problem w tym, że wypierdolili do przodu, ale nie w tym kierunku co trzeba.
              Jak chcesz, to naprawdę potrafisz.

Komentarz

• Zamieszczone przez szaka Zobacz posta

Jak chcesz, to naprawdę potrafisz.
                + dla kretywności kiboli Legii!
                Przyroda nie znosi próżni, żydzew czeka w następnym sezonie, taka zmiana warty.
                Ostatnio edytowany przez szaka; 2273.

Komentarz

• A co zawiodłem Cie w jakimś temacie? Ja bym się zdziwił, gdybyśmy się we wszystkim zgadzali. Poza tym nudno by było.

Komentarz

• A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Werten Zobacz posta
                      A co zawiodłem Cie w jakimś temacie? Ja bym się zdziwił, gdybyśmy się we wszystkim zgadzali. Poza tym nudno by było.
                      Widzę i ekstrapoluję dobre poglądy, młodzieńcze. Zawiodłeś, czasami i nie raz i nie dwa. Przyszłość przed Tobą. Twój wybór. Ale dziś dałeś nadzieję. I to mi się podoba. Obyś zachował dalej ten trend.

Komentarz

• Zdrowe, zdroworozsądkowe moim zdaniem, ale jak kto woli. Wszystkich nie zadowolę i niespecjalnie chce. Każdy patrzy i widzi po swojemu. Tobie też życzę samodoskonalenia się.

Komentarz

• ...

Zamieszczone przez forum Wisły
                          my to i tak jesteśmy mega pobłażliwi. Wyobrażacie sobie co by było, jak Legia spadła? Przecież piłkarze i pracownicy klubu musieliby się poza Warszawę ewakuować, a pewnie i tak kibice Legii by ich tropili niczym Mosad SS-manów
                          "Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".

Komentarz

• To jak już wypijecie te szampany i skończycie te heheszki to może otworzycie oczy i zobaczycie, że jeszcze że dwa sezony takiego zarządzania panadarka i będziemy dokładnie w tym samym miejscu co oni.

Analogii jest wiele.

I wbrew temu co pokazuje tabela wcale nie było do tego tak daleko jak się wielu wydaje.
                            " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• W sumie jest coś wyjątkowego w tym, że Wisłę do 1 ligi spuściła nie Sarapata, nie Meresiński i nie ciężko schorowany kambodżański książę, tylko tercet Wuja, Kuba i Harry Potter

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                                To jak już wypijecie te szampany i skończycie te heheszki to może otworzycie oczy i zobaczycie, że jeszcze że dwa sezony takiego zarządzania panadarka i będziemy dokładnie w tym samym miejscu co oni.

Analogii jest wiele.

I wbrew temu co pokazuje tabela wcale nie było do tego tak daleko jak się wielu wydaje.
                                +1 to powinna być przestroga
                                Always look on the bright side of life!

Komentarz

Pracuję...
                                X