Zamieszczone przez Benek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Sugarman; 71813.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Werten Zobacz postaZ naszych największych rywali w ostatnich dekadach najmniej nie lubiłem GTS-u. Dziewczyny to wiadomo, spadek Ruchu niesamowicie mnie ucieszył bo zasłużyli jak mało kto, Żabole tak samo nie cierpie, kompleksy wronieckich plus wiocha z Podlasia. O kurvach z Łodzi bym zapomniał, ale człowiek się przyzwyczaił, że kopią się niżej. Wisły oczywiście też, ale czegoś będzie brakowało, bo super ciekawe mecze, rywalizacja kibicowska, b.ól du.py w ostatnich latach przy Reymonta jak na ich terenie się bawiliśmy.
No ale o żałowaniu kogokolwiek nie ma mowy. Takie to były cio.ty w tym sezonie, że głowa mała. Zasłużyli na to w pełni. I zabawnie teraz wygląda to, że za całe zło i bagno obwiniano sharksów, a to "zbawcy" z Kubusiem, Wuja i resztą rodziny Błaszykowskich, plus bujający w obłokach Królewski swoimi pomysłami, "profesjonalizacją" i nowym otwarciem zgotowali im ten los. Taka ironia losuMieli naprostować i naprostowali. Problem w tym, że wypierdolili do przodu, ale nie w tym kierunku co trzeba.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Werten Zobacz postaA co zawiodłem Cie w jakimś temacie? Ja bym się zdziwił, gdybyśmy się we wszystkim zgadzali.Poza tym nudno by było.
Komentarz
-
...
Zamieszczone przez forum Wisłymy to i tak jesteśmy mega pobłażliwi. Wyobrażacie sobie co by było, jak Legia spadła? Przecież piłkarze i pracownicy klubu musieliby się poza Warszawę ewakuować, a pewnie i tak kibice Legii by ich tropili niczym Mosad SS-manów"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Komentarz
-
To jak już wypijecie te szampany i skończycie te heheszki to może otworzycie oczy i zobaczycie, że jeszcze że dwa sezony takiego zarządzania panadarka i będziemy dokładnie w tym samym miejscu co oni.
Analogii jest wiele.
I wbrew temu co pokazuje tabela wcale nie było do tego tak daleko jak się wielu wydaje." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaTo jak już wypijecie te szampany i skończycie te heheszki to może otworzycie oczy i zobaczycie, że jeszcze że dwa sezony takiego zarządzania panadarka i będziemy dokładnie w tym samym miejscu co oni.
Analogii jest wiele.
I wbrew temu co pokazuje tabela wcale nie było do tego tak daleko jak się wielu wydaje.Always look on the bright side of life!
Komentarz
Komentarz