Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ten chujowy sezon może mi już osłodzić tylko spadek Wisełki
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Dobra tam, chvj w nich. Raz na tyle lat to i Piast wygrał mistrzostwo. Nich im się całe województwo cieszy naj3bane przez miesiąc, my ostatnie mistrzostwa nawet nie specjalnie świętowaliśmy, bo dla nas mistrz to oczywistość, a każde inne miejsce to porażka. Taka różnica między nami, a nimi. Przyszłe, będzie miało choć trochę smaczku. A już tak serio. To ciekawy jestem, jak Lech da sobie radę w przyszłym sezonie, bo już słyszę legendarne "pytanie jak bardzo odjechaliśmy Legii". Więc, wątpię, by jakoś wyjątkowo. I mam parę powodów. Rutki, wydali naprawdę gruby hajs na to mistrzostwo, zarówno na transfery, jak i na pensje. My przy All-in Leśnego mieliśmy mistrzostwo, puchar i Ligę Mistrzów na stulecie. Zobaczymy, czy wronieccy utrzymają skład, w co wątpię bo może im kasy zabraknąć i czy przy ewentualnej grze w pucharach dadzą też radę w lidze. Chociaż tutaj, to nauczony doświadczeniem, niemal pewny jestem, że rady nie dadzą. Zatem, nawet jeśli nie my mamy po takim koszmarnym sezonie zostać mistrzem, to nie wydaje mi się również, by miał go obronić Lech.
Dobra tam, chvj w nich. Raz na tyle lat to i Piast wygrał mistrzostwo. Nich im się całe województwo cieszy naj3bane przez miesiąc, my ostatnie mistrzostwa nawet nie specjalnie świętowaliśmy, bo dla nas mistrz to oczywistość, a każde inne miejsce to porażka. Taka różnica między nami, a nimi. Przyszłe, będzie miało choć trochę smaczku. A już tak serio. To ciekawy jestem, jak Lech da sobie radę w przyszłym sezonie, bo już słyszę legendarne "pytanie jak bardzo odjechaliśmy Legii". Więc, wątpię, by jakoś wyjątkowo. I mam parę powodów. Rutki, wydali naprawdę gruby hajs na to mistrzostwo, zarówno na transfery, jak i na pensje. My przy All-in Leśnego mieliśmy mistrzostwo, puchar i Ligę Mistrzów na stulecie.
Zobaczymy, czy wronieccy utrzymają skład, w co wątpię bo może im kasy zabraknąć
i czy przy ewentualnej grze w pucharach dadzą też radę w lidze. Chociaż tutaj, to nauczony doświadczeniem, niemal pewny jestem, że rady nie dadzą. Zatem, nawet jeśli nie my mamy po takim koszmarnym sezonie zostać mistrzem, to nie wydaje mi się również, by miał go obronić Lech.
W przyszłym sezonie za dublet dostaje się w sumie 12 mln euro ( to tylko 5 mln mniej za awans do ligi mistrzów) . Jeżeli patrzą na ten bałagan który jest u nas, to będą grać o pełną pule patrz nie rozprzedadzą składu.
**** w nich, choć gratulacje za mistrza na 100 lecie im się należą.
wszyscy wiedza ze łączenie pucharów z liga to zupełnie inny sport dla polskich klubów wiec życzę om Max 2 rundy LM, 3 LE i odpadniecie w decydujące do LK, a w lidze Max 5 miejsca :P
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Darek może być z siebie dumny. Misje tego sezonu zrealizował. Moje słowa z lipca się sprawdziły ( co za zaskoczenie), Darek podarował Lechowi mistrzostwo.
No i nie wyglądają na takich co by mieli w Poznaniu popełnić błędy panadarka.
W naszej sytuacji zapowiadają się kolejne chude sezony.
Chociaż gdybym słuchał wiadomo kogo to za rok świętujemy mistrza.
Człowieku, oni jeszcze na początku sezonu mieli protesty związane z dyletanctwem Klimczaka i Rutkowskiego. Ich szczęście to ze my daliśmy dupy.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Dzięki meczowi w Lubinie, Wisełka już praktycznie spadła. Dziś zwycięski remis w Mielcu, a za tydzień Śląsk gra u siebie z Górnikiem, który jak wiadomo nie jest klubem, tylko cechą charakteru.
No i też nie założyłbym się, że Wisła wygra oba mecze.
**** w nich, choć gratulacje za mistrza na 100 lecie im się należą.
wszyscy wiedza ze łączenie pucharów z liga to zupełnie inny sport dla polskich klubów wiec życzę om Max 2 rundy LM, 3 LE i odpadniecie w decydujące do LK, a w lidze Max 5 miejsca :P
Szczerze głupio to zabrzmi ale po krzywej akcji rakowa na pp to trochę wolałem ich jako mistrza. Myślałem, że to bardziej boli ale jednak jest normalnie, trzeba patrzeć na siebie a nie w boki.
Darek może być z siebie dumny. Misje tego sezonu zrealizował. Moje słowa z lipca się sprawdziły ( co za zaskoczenie), Darek podarował Lechowi mistrzostwo.
Chociaż gdybym słuchał wiadomo kogo to za rok świętujemy mistrza.
Naprawdę nie musisz pisać, że Twoje słowa się potwierdziły bo wszystko co przewidujesz się realizuje. Wystarczy, że napiszesz, każdy to przeczyta i w momencie czytania bierze to za pewnik nostradamusie.
Komentarz