Zamieszczone przez e(L)egion
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Wolałbym, żeby Pogoń zdobyła mistrzostwo, ale niestety mają najtrudniejszy terminarz. Dodatkowo nie zależą tylko od siebie - nawet jak wygrają wszystko do końca, to muszą liczyć na stratę punktów przez Amikę. Od siebie zależny jest tylko Raków - wygrywa wszystko do końca = ma mistrzostwo. Amica wygrywając wszystko musi liczyć na potknięcie Rakowa.
Więc rozum mówi, aby jednak Raków dziś wygrał.
Komentarz
-
Pogoń to przede wszystkim ma mecz z Legią i nie wyobrażam sobie, żebyśmy ten mecz odpuścili.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Jak Raków tego nie wyciągnie na 2:1 to chyba pozamiatane w kwestii mistrzostwa. Lech ma u siebie Stal Mielec, wyjazd na Piasta gdzie im pewnie oddadzą za nastawienie dupy przed dwoma laty, zaprzyjaźniona Warta i mecz u siebie z Zagłębiem...
Komentarz
-
Zamieszczone przez laukas Zobacz postaOby, oby. Tymczasem ta świetnie zorganizowana Pogoń z super trenerem jak zwykle musi się obejść smakiem, ograna znowu przez polską myśl trenerską z klubem na dorobku. Trenerowi Papszunowi życzę podwójnej korony."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Raków zasługuje na mistrzostwo, najważniejsze by Lech nie zdobył
W Pogoni, w kontekście przyjścia Kosty do Legii - martwi ilość traconych bramek...I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaRaków zasługuje na mistrzostwo, najważniejsze by Lech nie zdobył
W Pogoni, w kontekście przyjścia Kosty do Legii - martwi ilość traconych bramek...
Pogoń Szczecin w tym sezonie Ekstraklasy prowadziła w 25 meczach (najwięcej w lidze), wygrała tylko 17 z nich #POGRCZ
Swoją drogą wychodzi na to, że JC wybrał nie tego trenera co trzeba349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz