Zamieszczone przez alfa
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz postaBo dopóki nie zostaną rozegrane wszystkie mecze pomiędzy drużynami, które mają tyle samo punktów, decydujące są bramki349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaLechia raczej poza zasięgiem w walce o 4 plac.
Co do wyścigu "żółwi", to Raków wygrywając w środę w Szczecinie, również będzie miał autostradę do mistrzostwa (3x dom, 1x wyjazd).
" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
Dzięki. Kolejna merytoryczną analiza. Rychło w czas.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
Twoje za to wszystkie są merytoryczne i przed czasem" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
Tylko Ty tak uważasz......niestety." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
Tak się pocieszaj. A potem odpal forumke sprzed paru miesięcy. Zaboli ale będzie weryfikacja kto jest kto.
PS. Już kiedyś Cię zweryfikowałem, to było tak jak to opisałemOstatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.
Komentarz
-
Zapowiada się dziś decydujący chyba wieczór o mistrzostwie. Kto dziś straci pkt w Szczecinie (zakładając wygraną Lecha) odpada z wyścigu.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaZapowiada się dziś decydujący chyba wieczór o mistrzostwie. Kto dziś straci pkt w Szczecinie (zakładając wygraną Lecha) odpada z wyścigu."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaTeż jestem zdania, że kto dzisiaj w Szczecinie przegra ten odpada. Zresztą remis powoduje, że obie drużyny raczej odpadają, bo Lech ma taki terminarz, że trudno będzie to zaprzepaścić. Z kolei Raków, a już napewno Pogoń mają jeszcze na rozkładzie przynajmniej jednego poważnego rywala. Także oby dzisiaj w Szczecinie bez remisu.
Po cichu liczę jednak na Łęczną, która MUSI349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Pogoń ma terminarz najgorszy. Po dzisiejszej kolejce mają jeszcze między innymi nas, Śląsk na wyjeździe i Lechię na wyjeździe. No nie widzę tu 9 punktów. Raków ma jedynie Lechię ale u siebie. Rywale Lecha to z kolei jakiś żart. Jedynie Piast może im się jakoś postawić. Reszta do opędzlowania na miękko."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
Komentarz