Zobaczymy jaki wynik w Płocku. Petra bez formy ,a Łęczna po zwycięstwie ligowym ze Stalą jedzie w lepszych humorach.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz postaI zgodnie z ekstraklasową logiką Łęczna dostaje 3:1 do przerwy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
Jeśli już to Górnik z Łęcznej a nie ŁęcznaBazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz postaAle sędzia ciągnął Amice w końcówce meczu z Rakowem, przedłużał przedłużał ale się nie doczekał wyrównania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
Dlaczego? Napisałbyś Górnik z Zabrza a samo Zabrze już jest niepoprawne?
Jak Motor będzie grał w pierwszej lidze z Legią to będzie grał Legią a nie z Warszawą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
Dlaczego? Napisałbyś Górnik z Zabrza a samo Zabrze już jest niepoprawne?
Komentarz
-
Ale, że nikt, nawet (a może zwłaszcza) nasz forumowy ekspert, który jednym tchem wymienia zawodników z ławki, zachwyca się ichniejszym sprawozdaniem finansowym, mudziną, czy namiętnie czyta wronieckie forum, nie zwrócił uwagi na fakt, że oto narodził się kolejny, nowy klub w wielkopolsce?
To już nie jest Amica Wronki, Amica Poznań, jakiś tam Lech, tylko oto KOLESTORZ POZnan*
Albo kolejstorz,
albo kole - jedenaście zero zero - rz,
albo kole - tysiąc sto - rz (wiadomka - od daty założenia klubu, który był prekursorem).
Ewentualnie te dwa połączone zera można traktować jako leżącą ósemkę, a więc nieskończoność, ale wtedy wychodzi taki łamaniec językowy...
A może to właśnie jest "nieskończonościorz"?
Nie wiem, nie znam się. Poddaję pod dyskusję szerokiemu gronu ekspertów, którzy ostatnimi czasy wzmogli swoją fascynację tymże piłkarskim tworem.
PS. Męcząc dalej temat tej setki. Wciąż nie daje mi ona spokoju. Może chodzi o "stulejarz"?
Komentarz
Komentarz