Warta na prowadzeniu. Strzelec gola .... Frank Castaneda.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Prawda jest taka, że nawet w PZPN źródła nowej rasy nowych panów prawych i sprawiedliwych, że jest taka spółdzielnia, że o ile nie zaczniemy SERYJNIE WYGRYWAĆ to szanse na utrzymanie są tycie tyciusieńkie, każdy klub w tym kraju jako punkt honoru ma spuszczenie Legii z eklepy. Więc na nas będą wszyscy wychodzić jak pitbulle, a później odwalać takie cyrki jak Cracovia. już kiedyś pisałem, nie zdziwię się, że jak pyry będą nie daj cie Boże mistrza na 3 kolejki do końca, to na Wartę wyjdą z rezerwowym bramkarzem i juniorami - niby żeby każdy miał poczucie że dołożył cegiełkę do mistrzostwa i dostaną z Wartą 5:0 jak Warta będzie potrzebowała 5:0.
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaSłoniki 2:0 do przerwy z Cracovią
Komentarz
-
Cracovia - Nieciecza 1:2.
Klasyczny wynik w meczu drużyny grającej o pietruszkę z ekipą potrzebującą punktów a jednocześnie nie będącą Legią, przy czym myślę, że Krakowianie bardziej myśleli w tym meczu o spuszczeniu Wisły niż Legii.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaDzisiaj dobre wyniki dla nas w strefie spadkowej, nikt nie spierdolił, sytuacja się zagęszcza, jest okazja się nieco uwolnić od tego towarzystwa w poniedziałek.
Sytuacja w tabeli na chwilę obecną wygląda tak. Byłoby dużo gorzej gdyby nie ta bramka Wieteski z Wisłą.
12 Śląsk Wrocław 23 26 6 8 9 32-36 13 Zagłębie Lubin 24 25 7 4 13 25-42 14 Warta Poznań 24 24 5 9 10 20-28 15 Górnik Łęczna 23 24 5 9 9 23-38 16 Wisła KrakówLIVE 24 23 6 5 13 23-36 17 Legia Warszawa 22 22 7 1 14 24-33 18 Bruk-Bet Termalica Nieciecza 23 22 5 7 11 25-39 Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
A to Ty widziałeś w Lechii kandydata do walki o utrzymanie
Oczywiście wiem co masz na myśli, nie mniej tragedii nie ma.
Gdyby wygrała byłoby lepiej, ale koniec końców i tak jest dobrze.
Mus wygrać w poniedziałek, pewnie Vuko w każdym wywiadzie powie, że na tabelę nie patrzy ale w naszej sytuacji myślę, że ją studiuje co wieczór
Te trzy punkty dałyby nam naprawdę głębszy oddech.Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.
Komentarz
-
Wygrywając w poniedziałek i mecz zaległy wylądowalibyśmy na czele tej tabeli ogona, tyle, że trzeba wygrać.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
Komentarz