Zamieszczone przez Bootleg
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Nie ma tragedii pod warunkiem, że Legia zacznie grać tak jak powinna w Ekstraklasie. Czyli trzymanie piłki, tworzenie wielu sytuacji, dominacja. Nie murarka i zadowalanie się tym, że przeciwnik nie zagroził zbyt często naszej bramce. Jak się okazuje w piłce jest to trudne do wykonania i lepiej nastawić się na strzelenie większej ilości bramek, niż zakładać 1-0. Jeśli znacząco nie poprawimy gry, to bilans tej rundy może być fatalny. Teraz jest dobrze, ale co będzie jak przyjdą mecze co 3 dni. Wszystko zależy od tego jak podchodzi do tego sztab i jaki styl gry zakłada w Ekstraklasie. Murować i przeszkadzać to sobie możemy w pucharach. W lidze to nie przejdzie, jeszcze trzeba pomysłu i polotu w ofensywie, a nie długiej piłki na Pekharta i Lopesa.Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.
Komentarz
-
Do przerwy reprezentacyjnej mamy trzy mecze w lidze z czego dwa ciężkie (u siebie Łęczna i Raków i Lechię w Gdańsku). Po przerwie na kadre Lecha u siebie, Piasta w Gliwicach i Pogoń u siebie. ciekawe ile zrobimy punktów w tych 6 meczach.
W międzyczasie wiadomo co nas czeka. I to wszystko do końca października. Naprawdę przy tym co nas czeka to te 1.5 miesiąca w lidze zapowiada się mega ciężko. Może być 15-18 punktów a może być nie wiem 8-9.
" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaDo przerwy reprezentacyjnej mamy trzy mecze w lidze z czego dwa ciężkie (u siebie Łęczna i Raków i Lechię w Gdańsku). Po przerwie na kadre Lecha u siebie, Piasta w Gliwicach i Pogoń u siebie. ciekawe ile zrobimy punktów w tych 6 meczach.
W międzyczasie wiadomo co nas czeka. I to wszystko do końca października. Naprawdę przy tym co nas czeka to te 1.5 miesiąca w lidze zapowiada się mega ciężko. Może być 15-18 punktów a może być nie wiem 8-9.
Komentarz
-
Dzisiaj Płock nadział się na dwubramkowe prowadzenie, do 68 minutyTyle, że tym razem nie skończyło się na remisie, tylko na wygranej Łęcznej 3:2.
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaRadomiak wyszarpał remis w ostatniej minucie regulaminowego czasu po przepięknym uderzeniu Leandro z 30 metrów.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaJesień idzie, ziemniaki wracają do Kotła.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
No trochę zdziwko z mojej strony, bo akurat włączyłem lapa i widzę ten wynik.......czy Wisła dojechała na ten mecz, czy to pyrlandczyki tak się rozbujali.
Po wynikach widać, że złapali formę, pytanie ile w tym ich zasługi a ile luźniej podchodzących do meczu z nimi przeciwników.
Bo akurat Pogoń pokazała, że nie ma się czego obawiać, gdy się przyjedzie i wyjdzie bez rozkładania nóg...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
No i gwałcą dość srogo Wisłę...
Komentarz
-
Pyry a nie ziemniaki
Będą takie kluby co rozłożą nogi przed pyrami i naprzód, a na nas z pianą na gębach, taki los już od wielu lat ...
Jeśli nie będzie za wiele kontuzji, nie popsuje się nic w szatni i Frankowski nam będzie sędziował tylko od święta to jestem w miarę spokojny, 16 października będę wiedział więcejZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
Komentarz