Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez R.
    Ciekawy to może być sezon. Pewnie dalej mocny Raków, Piast wzmocniony kadrowo a i Lech wcale nie ma takiej słabej kadry jak się wydaje.
    Spieszmy się czytać posty, bo tak szybko się dezaktualizują
    Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
    St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• A z trenerem Michniewiczem też rozmawiałeś?

Nie, z Legią rozmawialiśmy tylko dwa razy. Wydaje mi się, że Legia miała obsadzone pozycje i było to tylko sondowanie. Natomiast jeśli chodzi o trenera Bjelicę czy Skorżę – tak, zdarzyły się takie rozmowy. Nie lubię mówić, że ktoś mnie chciał, albo nie, każdy może sobie powiedzieć, co chce.
      Nas nawet nie stać na doładowanie telefonu grubemu. #MioduskiWon

– Rozmawiałem raz z trenerem Skorżą i podczas tamtej rozmowy mówił, że chciał mnie w drużynie. Może się coś zmieniło. Mój menedżer rozmawiał z Lechem i negocjacje nie były takie konkretne jak w Piaście. Może w Lechu inaczej na to spojrzeli i stwierdzili, że nie jestem zawodnikiem, który może im pomóc. I to jest ich prawo. Wiadomo – trener wybiera skład do drużyny, ja się skupiam na tym, że trener Fornalik chciał mnie u siebie. Piast spełnił wszystkie warunki. Może […]

Komentarz

• Na kibolskim forum linki do weszło ?
        wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek
          Na kibolskim forum linki do weszło ?
          Jedyny
          #druzynanatop3

Komentarz

• To już nawet nie podchodzi pod kopanie leżącego, a profanację zwłok.
            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Nie wolno porównywać.
              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Tamten artykuł był o Mioduchu, to się nie liczy.
                Ostatnio edytowany przez Ivan Drugi; 66760.

Komentarz

• Po prostu czegoś nie zrozumieliście, zaraz Wam kijuch wytłumaczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez R.
                    Ciekawy to może być sezon. Pewnie dalej mocny Raków, Piast wzmocniony kadrowo a i Lech wcale nie ma takiej słabej kadry jak się wydaje.
                    Drodzy Kibole Lecha Poznań Za nami fatalny sezon, a przed nami najważniejszych sezon w historii klubu. W przyszłym roku obchodzimy 100-lecie i nie wyobrażamy sobie innej sytuacji niż zdobycia...

„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Znowu ? Jednego bojkotu nie skończyli i już drugi
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez boss_corleone

Jedyny
                        Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to już nie jego problem

Komentarz

• Nie każdy ma fejsa.

Bojkot kibiców Lecha. "Jest syf, cała Polska się z nas śmieje, nie będziemy chodzić na mecze w Poznaniu"
                          Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/bojkot-...naniu/170067-n

PS. To się im majster zamarzył na 100-lecie klubu
                          Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Puchar Polski jako „miły dodatek”.
                            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                              Znowu ? Jednego bojkotu nie skończyli i już drugi
                              Ogólnie to są chyba teraz dwa bojkoty ogłoszone w Poznaniu, bo bojkotują jeszcze STS
                              „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Dzielny Radomiak postawił się w Poznaniu i nie dał wystartować Lokomotywie z peronu......0-0 brawo

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎