Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach” -
A z trenerem Michniewiczem też rozmawiałeś?
Nie, z Legią rozmawialiśmy tylko dwa razy. Wydaje mi się, że Legia miała obsadzone pozycje i było to tylko sondowanie. Natomiast jeśli chodzi o trenera Bjelicę czy Skorżę – tak, zdarzyły się takie rozmowy. Nie lubię mówić, że ktoś mnie chciał, albo nie, każdy może sobie powiedzieć, co chce.
– Rozmawiałem raz z trenerem Skorżą i podczas tamtej rozmowy mówił, że chciał mnie w drużynie. Może się coś zmieniło. Mój menedżer rozmawiał z Lechem i negocjacje nie były takie konkretne jak w Piaście. Może w Lechu inaczej na to spojrzeli i stwierdzili, że nie jestem zawodnikiem, który może im pomóc. I to jest ich prawo. Wiadomo – trener wybiera skład do drużyny, ja się skupiam na tym, że trener Fornalik chciał mnie u siebie. Piast spełnił wszystkie warunki. Może […]Komentarz
-
#druzynanatop3Komentarz
-
Nie wolno porównywać.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
Komentarz
-
-
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”Komentarz
-
Bojkot kibiców Lecha. "Jest syf, cała Polska się z nas śmieje, nie będziemy chodzić na mecze w Poznaniu"
PS. To się im majster zamarzył na 100-lecie klubuOstatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.Komentarz
-
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”Komentarz
Komentarz