Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ciekawy to może być sezon. Pewnie dalej mocny Raków, Piast wzmocniony kadrowo a i Lech wcale nie ma takiej słabej kadry jak się wydaje.
Spieszmy się czytać posty, bo tak szybko się dezaktualizują
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Nie, z Legią rozmawialiśmy tylko dwa razy. Wydaje mi się, że Legia miała obsadzone pozycje i było to tylko sondowanie. Natomiast jeśli chodzi o trenera Bjelicę czy Skorżę – tak, zdarzyły się takie rozmowy. Nie lubię mówić, że ktoś mnie chciał, albo nie, każdy może sobie powiedzieć, co chce.
Nas nawet nie stać na doładowanie telefonu grubemu. #MioduskiWon
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Ogólnie to są chyba teraz dwa bojkoty ogłoszone w Poznaniu, bo bojkotują jeszcze STS
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz