Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A tak w ogóle to jaki on ma związek z Górnikiem ?
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Hermit

Byłem w Klagenfurcie w 2008, kiedy to strzelił Arturowi dwie, a potem po meczu podszedł pod sektor Polaków w naszej koszulce. Parę kvrew i folksdojczów poszło i się zawinął do szatni.
      Bazinga!
      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Za to w meczu rywala Rakowa w drugiej rundzie eliminacji tej trzeciej ligi europejskiej MOL Fehervar tylko zremisował u siebie z drużyną z Armenii 1:1. Bramkę strzelił znany nam skądinąd Marcel Heister. Nikolić wszedł w 60 minucie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
          A tak w ogóle to jaki on ma związek z Górnikiem ?
          Pochodzi z Sośnicy, rzut beretem od stadionu w Zabrzu. Cała jego rodzina z ojcem na czele to zagorzali fani Górnika.

Komentarz

• Zamieszczone przez darekforest
            Czy kiedykolwiek kogos tak witano w Ekstraklasie ?

https://twitter.com/mateuszmiga/stat...400683014?s=21
            Nie ma się co dziwić, dla nich to jak zbawienie i nadzieja na lepszą przyszłość.
            Ale i tak nasz Benzyna przykryje go czapką w nadchodzącym sezonie

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70

Nie ma się co dziwić, dla nich to jak zbawienie i nadzieja na lepszą przyszłość.
              Ale i tak nasz Benzyna przykryje go czapką w nadchodzącym sezonie
              Ze strony marketingowej i kibicowskiej (przyciąganie nowego narybku) świetny ruch Górnika nawet jeżeli sportowo będzie klapa (w co wątpię).

Ten Wasz nowy napadzior to nie będzie czasami niedożywiony w ramadanie? Serio pytam.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kuba L.

Ze strony marketingowej i kibicowskiej (przyciąganie nowego narybku) świetny ruch Górnika nawet jeżeli sportowo będzie klapa (w co wątpię).

Ten Wasz nowy napadzior to nie będzie czasami niedożywiony w ramadanie? Serio pytam.
                Nawet jeśli przestrzega ramadanu to patrząc na chociażby poprzedni sezon, strzelił w tym czasie 4 bramki i miał asystę a grał tylko w 3 meczach (bo był kontuzjowany). Więc luz
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

Komentarz

• Faktycznie nieźle, o ile te kontuzje to nie skutek ramadanu

Komentarz

• Zamieszczone przez Kuba L.
                    Faktycznie nieźle, o ile te kontuzje to nie skutek ramadanu
                    Się okaże Ale jakoś jestem spokojny, że to nie drugi uzbek
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

Komentarz

• Z tego, co się czyta, to problemem Jasura Yaxebourayeghopbxerhbg nie jest Ramadan, bo z takowym mierzy się Salah, Benzema, Mahrez i można tak wymieniać, tylko połączenie pecha, bycia aspołecznym i słabego prowadzenia się. Acz kto wie, może mu kiedyś kliknie i będzie pociecha.

Komentarz

• Kądzior ma za chwilę dołączyć do Piasta. Świerczoka nie sprzedali, więc wygląda na to, że Piast wydał najwięcej w Ekstraklasie i to na fajnych zawodników. Mocna drużyna im się tam robi, szkoda że nie grają w pucharach w miejsce Śląska.

Komentarz

• Poważnie ?? Kędzior wraca z zachodu i wybiera Piasta Gliwice ??????jprd...
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

• Nie mógł Legii, bo my walkę o niego przegraliśmy z Lechem
                            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez tre_zoliborz
                              Kądzior ma za chwilę dołączyć do Piasta. Świerczoka nie sprzedali, więc wygląda na to, że Piast wydał najwięcej w Ekstraklasie i to na fajnych zawodników. Mocna drużyna im się tam robi, szkoda że nie grają w pucharach w miejsce Śląska.
                              A kto tam fajny poszedł oprócz Mosóra? Serio pytam, bo nie kojarzę ani jednego grajcara zaznaczonego jako 'in' na 90minut

Komentarz

• Nie wiem w zasadzie co w tym zaskakującego.

Może pora zwyczajnie przyjąć do wiadomości, że przestaliśmy być klubem, który w ekstraklasie może sobie pozwolić na wydawanie największych pieniędzy.
                                Chociaż wobec trzech ostatnich okienek można nawet powiedzieć, że jakichkolwiek pieniędzy.
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎