Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Idąc taką logiką to tylko Michniewicz... bo ma złoto, czego nie zdobył ani Papszun ani Tworek
Jak da się przeczytać tu i tam MP i PP to nie jest coś z czego można by się specjalnie cieszyć, ot takie rozgrywki bez większego znaczenia. Liczy się tylko Europa a tam grał tylko jeden trener.
Jasne Tworek osiągnął maxa z tą drużyną ale mimo wszystko niczego nie wygrał
Jak to nic nie wygrał? A Mistrzostwo Poznania?
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Ale to jest trener sezonu ekstraklapy i wyniki pp nie mają tutaj znaczenia
Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka
Masz rację. Mimo to ja bym wziął pod uwagę, że mało kto by stawiał Raków jako zdobywcę PP i być może wicemistrza, a gra w PP wymaga jednak tych "kilku" dodatkowych minut do rozegrania. Grać do końca na dwóch frontach - z sukcesami - budzi uznanie, przynajmniej moje
GKS Tychy wygrał i przynajmniej jedna wiocha zepchnięta do baraży. Zajebiście będzie pojechać do nich na mecz! Fajnie jakby wszedł Radomiak z trzeciego.
Jeszcze Raków jutro jebnie Piasta i Śledzie trzecie miejsce
Nie zdziwię się jak jeszcze Sandecja zagra w barażach. I może być z nią problem. Na wiosnę mają bilans 8-3-0, a ostatni raz przegrali 16 meczów temu... w połowie listopada.
Komentarz