Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Łukasz C. @9Lluc3
Brawo Skorża, w jakiś księgach powinni jego osiągnięcia zapisać. 28 ostatnich meczów w Ekstraklasie prowadząc 2 x Lecha i raz Pogoń i 19 porażek. To jest sztuka, naprawdę.
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Nominacje na piłkarza sezonu na poszczególnych pozycjach z Legii (wybiera kapituła).
Bramkarz: Boruc
Obrońca: Juranovic, Mladenovic
Pomocnik: Kapustka, Luquinhas
Napastnik: Pekhart
Piłkarz sezonu (wybierają sami zawodnicy)
Mladenovic, Pekhart
Trochę te nominacje śmieszne jak zwykle ale jakbym miał glosowac to:
bramkarz Boruc
Obrońca Mladena Pomocnik Cebula
Napastnik Pekhart
Trener Papszuna
Piłkarz sezonu Mladenovic
Trochę te nominacje śmieszne jak zwykle ale jakbym miał glosowac to:
bramkarz Boruc
Obrońca Mladena Pomocnik Cebula
Napastnik Pekhart
Trener Papszuna
Piłkarz sezonu Mladenovic
Wszystko się zgadza, ale trener sezonu, to bezapelacyjnie Tworek. Zobacz co gość robi z drużyną z najniższy m budżetem w Ekstraklasie.
Wszystko się zgadza, ale trener sezonu, to bezapelacyjnie Tworek. Zobacz co gość robi z drużyną z najniższy m budżetem w Ekstraklasie.
Czy tak bezapelacyjnie to bym nie powiedział. Jasne - wynik jaki Warta wykręciła pod jego wodzą robi jakieś tam wrażenie - chociaż 7 miejsce na ten moment to raczej nie powód, żeby "koronować" Tworka w obliczu zdobycia PP i podium w lidze przez Raków - co czyni moim zdaniem jednak Papszuna terenerem sezonu - bezapelacyjnie.
W "Czterdziestolatku" komputer wybrał dyrektora, więc w sumie dlaczego nie...
Nie do końca komputer Bardziej ludzie ,którzy potrafią analizować dane. I w sumie nie ma w tym nic złego
Tomereek tak jak pisze Łukasz , zdecydowanie podium i PP ceni się bardziej Jasne Tworek osiągnął maxa z tą drużyną ale mimo wszystko niczego nie wygrał
Komentarz